✨🪄BUSINESS HEALER - WATTES?⁠🧐⁠

NIET DOEN WAT JE WÉL WILT, VROUWELIJKHEID, EASE EN FLOW - interview met Business Healer Jitske Lochtenberg op De Zuiver Kiezen Podcast

"Business healer wattes?⁠"⁠

Dat was één van de eerste dingen die ik Jitske Lochtenberg vroeg toen ik haar leerde kennen.⁠
Business coachen snap ik, maar 🪄healen???⁠
Nou die snap ik inmiddels ook!⁠😇Want dit ken je vast wel: ⁠

Je wéét wel wat je moet doen. ⁠

Maar je doet het toch niet.⁠

Het lukt je niet.⁠

Of je blijft het maar uitstellen.⁠

🤷🏼‍♀️Bijvoorbeeld.⁠

👉🏻Nou, dan mag er dus wat geheald worden!⁠

Hier zit onbewust namelijk ontzettend veel onder.⁠
En daar hebben we het uitgebreid over gehad in dit podcast interview.⁠

🚹Over als vrouw kunnen functioneren in een patriarchale samenleving.⁠

🤰🏼Over dat het relatief nieuw is dat we als vrouw blijven werken als we kids krijgen.⁠

🙋🏼‍♀️Over waarom we het moeilijk vinden om en en en te willen en te mogen hebben. En een business. En genoeg tijd voor de kids. En met zonder schuldgevoel. En genoeg tijd voor leuke dingen. En financieel onafhankelijk.⁠

🧬Over de invloed van het collectief en het generatie op generatie doorgeven van overtuigingen in patronen middels ons DNA⁠

🔑Over theta golven van ons brein en hoe jij erachter komt waar je je sleutels verloren bent.⁠

💁🏼‍♀️Over zelfsabotage.⁠

💡Over het voorbeeld wat ik van mijn ouders kreeg en hoe dat precies het tegenovergestelde is van wat Jitske van haar ouders als voorbeeld kreeg. En wat dat vandaag met je doet.⁠

🤯En dan zit ik nog maar op de helft van het gesprek.⁠

Luister maar! ⁠

Laat je ons weten of je het leuk vond? Oeh en klik meteen even door naar de Business Sisterhood !!⁠
THANKYOUU!!⁠

-----------------

Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Laat een reactie achter