🌱HOE MAAK JE BETERE & DUURZAMERE KLEDINGKEUZES?🌱


Want ik weet dat je je dat afvraagt.
En het is geen simpele vraag.
Want "de industrie" is zo ontransparante als de pest.


Bio katoen goed bezig? 
Op zich, ja. 
Maar. 
Voor biologisch katoen is wel 2,5 x zoveel water nodig dan voor gewoon katoen.
Eh..

En wat als je weet dat het redelijk verantwoord geproduceerd is, hoe zit het dan met vervoer?
En met online bestellen?
En retouren?
En hoe nemen we de sale in dit verhaal mee?
En wat is green washing?
En hoe check je een bedrijf?

Dat.

Hartstikke lastig. 
Hartstikke onoverzichtelijk.

Hoe maak je dan de juiste duurzame keuzes?
Ik leg het je uit!

In podcast aflevering #76 op De Zuiver Kiezen Podcast - te vinden via alle podcast kanalen én via de link in bio: @yolandeave

Have fun!
Liefs, Yo⁠Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Laat een reactie achter