🔥VEEL ENERGIE HEBBEN 🔥 VEEL KUNNEN GEVEN🔥 GOED VOOR JEZELF ZORGEN 🔥BIJDRAGEN AAN EEN BETERE WERELD⁠


⁠- dat is waar @buffiduberman echt een KEI in is.⁠

✨Vier jaar geleden interviewde ik haar voor Yo Magazine en ik heb altijd de audio bewaard en ik ben superblij dat ik dit vette gesprek VOL golden nuggets nu kan uitzenden op De Zuiver Kiezen Podcast.⁠Zoals!⁠

- Wanting to be the stupidest person in the room⁠
- Slimme micro - decisions maken⁠ voor meer energie⁠
- Beperkt aantal fucks to give hebben⁠
- Wat Buffiland is en waarom jij dat ook wil⁠
- Hoe zij haar hart volgde en een bedrijf creëerde wat niemand eerder gedaan had⁠
- Geen schuldgevoel hebben⁠
- Niet klagen⁠, wel dankbaar zijn⁠
- Being your own best friend⁠ & cheerleader⁠
- Wat haar kledingstijl voor haar betekent⁠
- De verborgen boodschap van NEE zeggen⁠
- Hulp in durven schakelen⁠

💎En ik zou zeggen, dit is pas het topje van de ijsberg!⁠

Mega vet gesprek, tenminste, wat Buffi allemaal zegt dan.⁠
Je hoort namelijk wel dat ik zelf nog heel zenuwachtig ben om dit te doen, dit was nl nog in een periode dat ik dit sowieso allemaal nog veel enger vond om te doen, haha! ⁠
😊Je moet ergens beginnen natuurlijk😊⁠

Alright! Enjoy het gesprek en laat ons weten wat je ervan vond, we love that! ❤️⁠
⁠Meer Buffi vind je hier: www.buffiduberman.com en hier: www.instagram.com/buffiduberman 
Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Laat een reactie achter