🤣"JIJ BENT DE ENIGE DIE DAT BESCHETEN LACHJE ZIET"⁠🤣


- aldus Martine van Shoot & Write over vrouwen en hun vertiefte zelfbeeld.⁠🔥Zij is er een kei in om jou op plaat te vangen, precies zoals je bent, precies zoals anderen jou zien, precies zo mooi als je bent.⁠

Maar ze hoort zo vaak: ⁠

💔"Nee, ik wil niet voluit lachend met mn tanden  op de foto, dat ziet er niet uit!" ⁠

Maar lieve schat!
Jij kent je gezicht ALLEEN MAAR zoals jij jezelf 's ochtends in de spiegel aankijkt!
En dus van dat rare geforceerde bekkie als je op de foto gaat!

Maar zo lach je natuurlijk niet ECHT! 
Darling! ⁠
Je hebt honderden verschillende gezichten door de dag heen, die iedereen ziet! 
Behalve jij! 

En trouwens, iedereen lacht met zijn tanden bloot! 
Jij ook! ⁠

❤️En het is Martine's persoonlijke missie om jou te laten zien hoe mooi je ECHT bent. ⁠

✨En DAT zien, DAT doet echt wonderen voor je zelfbeeld. ⁠
Een fotoshoot werkt op die manier zelfs therapeutisch - en I can tell, want ik heb geloof ik al 7 shoots met Martine gedaan en al mijn klanten neem ik mee naar haar toe!⁠

🤣En sure, ik heb er ook foto's tussen zitten waar ik moeite heb met mijn serieuze bekkie (whoa net mn moeder!), want ik lach juist graag heel har dop de foto,  maar zeker weten dat jij me al zo vaak zo gezien hebt en dat ik écht zo kijk. En dat ik op mijn moeder lijk. Dus. ⁠

✔️We hebben het uitgebreid hierover in podcast aflevering #61,⁠
én over het ondernemerschap, ⁠
over het geheim van fotogeniek zijn (wat iedereen kan!!), ⁠
over de invloed van instagram en haar verleden als hulpverlener,⁠
de boudoir shoots die ze doet, ⁠
drie dochters opvoeden  en of course over het event dat we samen organiseren: Shoot & Stijl @ The Make.⁠

🔥Echt een must listen, want het is een fijn en verrassend gesprek!⁠

En duizenden karma punten als je de podcast een 5 sterren rating wil geven!⁠

THANKYOU en veel plezier bij je volgende fotoshoot!⁠

❤️Liefs, Yo⁠

👉🏻AANMELDEN VOOR HET SHOOT & STIJL @ THE MAKE EVENT? 
Klik:  https://yolandeave.nl/shootstijlevent?yolande


Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! AANMELDEN VOOR HET SHOOT & STIJL @ THE MAKE EVENT? 
Klik:  https://yolandeave.nl/shootstijlevent?yolande

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Laat een reactie achter