🤬WHEN JE EEN HEKEL AAN PASSEN HEBT🤬

Dit hoor ik namelijk ALTIJD van vrouwen. 
Dat ze een grondige hekel aan passen hebben. 
En waar dat vandaan komt, daar zou ik een boek vol over kunnen schrijven, maar daar gaat het even niet om.


👉🏼👉🏼👉🏼Het gaat erom dat je elke dag kleren aan hebt.

En die kleren zul je moeten kopen.

En om de juiste kleren te kopen, zul je moeten passen.

🤷🏼‍♀️Dus het is een soort noodzakelijk kwaad.

Net als opruimen.
Naar de mondhygieniste gaan.
Tanken.

Niet leuk. 
Moet toch.

🤔En heeft tegenzin en weerstand dan zin?
Wordt het daar beter of waardelozer van?

YOU HAVE A CHOICE.

Luister deze aflevering even, duurt maar een dikke 10 minuutjes en hierin heb ik een paar handige trucs om die weerstand los te laten en tóch lekker te gaan passen 😝

Enjoy darling!

Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Nog een PS: Brandshoot in de planning? 
En staat het zweet je al op de rug, want wat doe je aan? Hoe ga je op de foto? Hoe zorg je ervoor dat je het juiste uitstraalt en je het juiste doel bereikt met je foto’s? Wat moet je zeker niet vergeten? En in welke fotoshoot – valkuil moet je zeker niet trappen? Dat en veel meer vind je in mijn gratis PDF “9 Tips voor een awesome brandshoot” En die download je hier: www.yolandeave.nl/brandshoot

Laat een reactie achter