🥵🥶VIND JE ZOMER- OF JUIST WINTERKLEDING HEEL ERG LASTIG?🥶🥵⁠


⁠Ik heb ontdekt dat je grofweg elke vrouw in 2 types kunt opdelen:⁠
Of je vindt herfst/winterkleding het makkelijkst en zomerkleding lastig.⁠


Of andersom.⁠


En voor allebei zijn er goede redenen te bedenken.⁠

Maar aan goede redenen heb je niks, je wilt een oplossing. ⁠
👉🏼 Hoe kun je het gemak van je favoriete seizoen meenemen naar het rottige seizoen?⁠

🙋🏼‍♀️En dat is simpeler dan je denkt.⁠
En gaat vaak over wat je dénkt dat er niet kan met je kleding omdat het te koud/warm is.⁠

Maar niets is minder waar!⁠

In podcast aflevering 102 maak ik zomer/winter-vertalingen voor je en leg ik je uit hoe je het hele jaar door blij kunt zijn met je kleding!! ⁠

⛄Ook nu het zo knettertjekoud is! ⁠
Check de link in bio @yolandeave en let me know wat je vanaf nu anders gaat doen! ⁠


En dankjewel voor het luisteren.⁠
❤️ Liefs, Yo


Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Nog een PS: Brandshoot in de planning? 
En staat het zweet je al op de rug, want wat doe je aan? Hoe ga je op de foto? Hoe zorg je ervoor dat je het juiste uitstraalt en je het juiste doel bereikt met je foto’s? Wat moet je zeker niet vergeten? En in welke fotoshoot – valkuil moet je zeker niet trappen? Dat en veel meer vind je in mijn gratis PDF “9 Tips voor een awesome brandshoot” En die download je hier: www.yolandeave.nl/brandshoot

Laat een reactie achter