#1 Hoe je kast tegen je praat

De Zuiver Kiezen Podcast

💥JA! YO HEEFT EEN PODCAST!!!💥⁠

En het ging even wat sneller dan ik dacht - want ik las overal dat iTunes er weken over doet om je podcast goed te keuren, dus ik dacht "Ik heb nog wel even, ik stuur 'm vast in..."⁠

En toen werd mijn podcast binnen een minuut goedgekeurd EN gepubliceerd!⁠

💥HOLY MOLY!⁠

Dus ik ben alles nog een beetje aan het uitzoeken en in de tussentijd kun jij de eerste aflevering beluisteren.⁠
Ik ga als een razende zorgen voor toffe shownotes en dat de volgende aflevering ook voor je klaar staat.⁠

✨Want pssst... ik heb er al 6 voor je opgenomen!! WOOHOO!⁠

❤️Superfijn als je je abonneert op mijn podcast, zodat je het niet mist wanneer er een nieuwe voor je klaar staat (check mijn highlights hoe je dat doet in iTunes en op Spotify) EN superfijn als je een review wilt achter laten EN superfijn als je iedereen wilt vertellen over mijn podcast, natuurlijk!⁠

🔥Alvast heel erg bedankt voor het luisteren! ⁠

TOT SNEL! ⁠
❤️Liefs, Yo⁠💥PS: Deze eerste gaat trouwens over hoe jouw kledingkast tegen je praat en wat deze tegen jou zegt is nogal niet misselijk. #jefaalt PLUS! Ik houd je een heerlijke #worst voor als je je kast gaat opruimen! ⁠

Laat een reactie achter