#25 De zin en onzin van maten

De Zuiver Kiezen Podcast

🤬WAAROM HEB JE IN DE ENE WINKEL MAAT 40 EN IN DE ANDERE WINKEL MAAT 46?🤬⁠

Mega goede vraag van @merellamboo en hier ga ik in de podcast van vandaag uitgebreid op in. ⁠
Er zijn namelijk meerdere redenen waarom die maten zo verschillen.⁠🤪En eigenlijk, waarom dat zo is, dat boeit niet eens.⁠

Ja, dan begrijp je het. ⁠
Tuurlijk. ⁠
Maar dan heb je er nog geen reet aan.⁠

🔥HOE je met al die verschillende maten omgaat en wat de grootste valkuil EN winst hierin is, dat vertel ik je in deze aflevering.⁠

👉🏻Te luisteren via mijn website, of het platform naar jouw keuze. De link vind je natuurlijk in mijn bio: @yolandeave ⁠

Laat je me weten wat je ervan vond?⁠

❤️LIEFS, Yo ⁠

Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding?
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Laat een reactie achter