#29 Wel of geen corrigerend ondergoed?

De Zuiver Kiezen Podcast

👙CORRIGEREND ONDERGOED: WEL OF NIET?👙⁠

🤔Als je zuiver kiest, kun je dan wel oprecht gelukkig worden van corrigerend ondergoed?⁠🤔En als je uitgaat van dat je kleding fantastisch lekker zit, supergaaf staat en je een geweldig gevoel heeft, hoort corrigerend ondergoed daar dan bij?⁠

🤨Als je helemaal bodypositive bent en je lichaam helemaal accepteert en omarmt, wordt corrigerend ondergoed dan niet automatisch overbodig?⁠

🤩Ik kreeg hier een superleuke vraag over en die bespreek ik in de podcast van vandaag!⁠

💫SPOILER: Voor mij hoort het er wél bij! ⁠

RETEbenieuwd hoe dat voor jou is!! Wel of geen corrigerend ondergoed?⁠

Let me know!⁠

❤️Liefs Yo⁠


Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Laat een reactie achter