#3 De Yo-truc

De Zuiver Kiezen Podcast


🤷🏼‍♀️Wat is het? ⁠
🤷🏼‍♀️Waarom word ik daar zo blij van? ⁠
🤷🏼‍♀️En hoe kun jij het Yo-effect zelf ook meteen toepassen??⁠

Bonjour!

In deze podcast vertel ik over hoe ik hoorde over "De Yo-truc" en ik hoop dat jij deze vandaag (of ok, dit weekend nog) ook gaat toepassen!

Superleuk ook als je me wilt vertellen hoe jij wat je van mij geleerd hebt ook weer doorgeeft en hoe dat dan ook weer een eigen leven kan gaan leiden, dat vind ik echt megagaaf om te horen! En natuurlijk, als je me vertelt waar jij de Yo-truc op gaat toepassen!

Verder genoemd in deze podcast: mijn magical hair wizard Maaike, dit is de link naar haar salon: Ginger Natuurkapper (fantastisch in knippen, experts in krullen en uitsluitend 100% plantaardige producten!)

Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Laat een reactie achter