30 regels & levenslessen die ik voor mezelf gemaakt heb

🤯VAN MIJ KRIJG JE WÉL EN GÉÉN REGELS. Wat?⁠

Ok. ⁠
Ik zeg altijd: je krijgt van mij geen regels over je kleding, die bepaal jij zelf. ⁠
En als je het breder trekt, vind ik dat je ook in life zelf de regels moet bepalen. 
Je spelregels. ⁠
 ✨YOU DO YOU! ⁠
Jij bent het belangrijkste in jouw leven, dus you decide hoe je het wilt hebben.⁠


De afgelopen jaren heb ik veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. 
Heel veel. En op dit moment, as we speak, zelfs meer dan ooit.⁠

Al die coaching, teaching, healing en therapie heeft me zo vreselijk veel opgeleverd. Zoveel wijze lessen en inzichten.⁠

 ✨En toen ik laatst weer een nieuwe podcast op wilde nemen, voelde ik zo sterk dat ik daar een aantal van wilde delen. ⁠

Niet met de boodschap: DOE DIT OOK.⁠

Maar meer om te delen, dit doe ik.  ⁠
En misschien heb je er wat aan.⁠

30 lessen en regels die ik altijd toepas. ⁠
In life. ⁠
Spelregels dus!!⁠

Je hoort ze in deze podcast aflevering! 

Ik heb al aantal leuke reacties op deze podcast gehad en ik zou het heel tof vinden als je me laat weten welke regels jij van me overneemt! ✨⁠

❤️Liefs, Yo⁠Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Nog een PS: Brandshoot in de planning? 
En staat het zweet je al op de rug, want wat doe je aan? Hoe ga je op de foto? Hoe zorg je ervoor dat je het juiste uitstraalt en je het juiste doel bereikt met je foto’s? Wat moet je zeker niet vergeten? En in welke fotoshoot – valkuil moet je zeker niet trappen? Dat en veel meer vind je in mijn gratis PDF “9 Tips voor een awesome brandshoot” En die download je hier: www.yolandeave.nl/brandshoot

Laat een reactie achter