#5 De grootste fout die je maakt bij het shoppen

De Zuiver Kiezen PodcastEn heb jij echt een "teringhekel aan shoppen"? Dan maak je deze fout ZEKER WETEN!⁠😇Zal ik het hier verklappen? Of zal ik je gewoon meteen doorverwijzen naar mijn nieuwste podcastaflevering? ⁠

Het heeft te maken met ⁠
1) dat je teveel in je hoofd zit en ⁠
2) dat je het passen helemaal verkeerd aanpakt.⁠

Meer verklap ik hier niet. ⁠
Dus check De Zuiver Kiezen Podcast via de link in mijn bio om het hele verhaal te horen!⁠

✨Het mooie: JE KUNT HET VANAF NU METEEN ANDERS DOEN! En dan wordt shoppen weer leuk en je garderobe waanzinnig. ⁠

Of je boekt een shopdag met mij : ) Heb nog 3 plekken in december! WHOOP!⁠

❤️Liefs!⁠

Ohja! Als je je abonneert op mijn podcast, krijg je automatisch een melding als er een nieuwe aflevering klaar staat en als je op iTunes Podcast luistert zou ik het mega te gek vinden als je een review achter laat! ⁠

❤️SUPERDANKJEWEL! ⁠

Laat een reactie achter