#7 Waarom je me altijd in dezelfde outfit ziet

De Zuiver Kiezen Podcast

🖤ALS JE ME VAKER ZIET, ZOU HET JE OP KUNNEN VALLEN DAT IK ALTIJD HETZELFDE AAN HEB 🤷🏼‍♀️ HOE ZIT DAT EN KAN DAT WEL ALS STIJLCOACH?! ✨⁠Mijn idee hierover (en waar mijn klanten HEEL erg op aan gaan), namelijk: I LOVE UNIFORMS, hoor je in mijn nieuwste podcast-aflevering, die stiekem ook ontzettend goed aansluit op de podcast van morgen:⁠

✨JEZELF ZIJN✨ ⁠
Wat betekent dat eigenlijk? ⁠
Hoe doe je dat? ⁠
Waarom eigenlijk? ⁠
Durf je het wel? ⁠

❤️⁠
Hoe zit dat voor jou? ⁠
Draag jij altijd wat je wilt? ⁠
Heb jij ook favoriete go to outfits die er altijd voor je zijn? ⁠
Wat vind jij van het idee: weinig kleren, maar steengoeie setjes waar je altijd op terug kunt vallen?⁠
Of wil je liever veel en elke dag opnieuw kiezen?⁠

💌Leuk als je het me laat weten!⁠
En de podcast vind je natuurlijk via de link in de bio!⁠

Tot snel! ⁠
Liefs, Yo⁠


Laat een reactie achter