#2 Over je aankleden voor je ex

De Zuiver Kiezen Podcast

🔥WAT WIL JE AANHEBBEN ALS JE DIE ENE IRRITANTE EX INEENS TEGENKOMT?🔥⁠

Waarom gebruik ik dit voorbeeld?⁠
Gaat het om je voor een ander aankleden?⁠
Wat moet je dan eigenlijk aanhebben?⁠🔥Hierover gaat de 2e aflevering van De Zuiver Kiezen Podcast! En hij is lekker kort, maar 12 minuutjes, dus die kun je nu meteen opzetten terwijl je verder scollt op insta!⁠

❤️Enjoy!⁠
En ik zou het heel erg te gek vinden als je me laat weten wat je ervan vindt, nog te gekker als je dat met een officiële review doet ennnn als je 'm wil delen als je denkt dat iemand anders hier ook wat aan kan hebben!⁠

Mijn dank is groot en je karma happy!⁠

Liefs!⁠

❤️PS: te luisteren via Apple Podcast, Google Podcast en Spotify. Zoek op "zuiver kiezen" en je hebt me zo gevonden. Luister jij podcasts op een andere plek? Laat het me weten, dan zorg ik dat je 'm daar ook kunt vinden! Dankjewel!⁠

www.yolandeave.nl
www.instagram.com/yolandeave

Laat een reactie achter