De twee dagen "All-Inclusive" van Stijladvies + Kledingkast-Check + Personal Shoppen bied ik niet meer op deze manier aan, maar die heb ik doorontwikkeld naar het Wardrobe Management.Ik merkte dat het vaak erg onaf voelde na deze 2 dagen. Dat er nog méér is om mee aan de slag te gaan om écht de allerbeste resultaten te bereiken. 

 

Want het gaat nooit alleen over een broek en een shirtje, het gaat juist over wie jij bent, wat jij uit wil stralen en over wie jij wil zijn. Over waarom het je tot nu toe niet zelf lukte en hoe jij dit op dagelijkse basis wél voor elkaar gaat krijgen: binnen no time ’s ochtends een geweldige outfit uit je kast weten te vissen en je daar de hele dag geweldig, mooi en zelfverzekerd voelt. Zodat jij je daar niet druk om hoeft te maken en je bezig kan gaan houden met wat er verder belangrijk is in je dag! 

 

Te vaak merkte ik dat het na zo’n Personal Shop-dag niet af was en daarom heb ik het Wardrobe Management ontwikkeld. Denk je dat dat voor jou teveel is en heb je alleen een kickstarter nodig? Dan is Eerste Hulp bij Styling echt de place to be!!

 

Intake

Deze all-inclusive wordt voorafgegaan door een intake. Deze schriftelijke, uitgebreide en soms best pittige vragenlijst gaat over jou, wie je bent, over je uiterlijk en hoe je jezelf ziet, over je stijl en over je verwachtingen.
En daarmee begint het proces van verandering en bewustwording al! Neem er de tijd voor, leg 'm af en toe even weg en stuur 'm mij een aantal dagen van tevoren terug, zodat ik mij perfect kan voorbereiden. Extra leuk is het als je ook nog een moodboard gaat maken om zo nog sneller inzicht te krijgen in je (gewenste) kledingstijl.

Dag 1: Stijladvies + Kledingkast Check

We spreken af bij jou thuis en dan beginnen we met een kop koffie en het doornemen van je intake. Daarna gaan we aan je kledingkast beginnen!
Wat mag blijven en wat mag weg? We kijken dan met name naar of jij er nog wel blij van wordt. Of jij je er (de beste versie van) jezelf in voelt. Dat als je het aan hebt en in de spiegel kijkt, jij de vrouw ziet die jij wilt zijn.

Daarna maken we met wat er over blijft tientallen (misschien wel honderden) nieuwe combinaties en krijg je heel duidelijk inzicht in jouw kledingstijl. Ondertussen geef ik je figuuradvies, leg ik je uit hoe combineren werkt, maak ik een lijstje van "missing pieces" en beantwoord ik natuurlijk al je vragen.  En alle nieuwe combi's zet ik voor je op de foto!

Dag 2: Your Own Personal Shopper!

Ongeveer een week later spreken we af in Utrecht en we beginnen met een kop koffie om even bij te kletsen en door te nemen wat we waar gaan kopen. Van tevoren heb ik al een selectie van zo'n drie winkels gemaakt waarvan ik zeker weet dat ze bij jou en jouw stijl passen en dat we daar gaan vinden wat je nodig hebt om jouw garderobe helemaal compleet te maken. Heel gericht en efficiënt shoppen dus! Ik zal de rekken voor je afstruinen en daarna ga je per soort alles passen en beoordelen. Eerst alle vesten en jasjes, dan de tops, dan de rokken en broeken en daarna nog de (eventuele) jurkjes. Zodra we een final selection bereiken ga ik opnieuw combinaties maken, zodat je daar ook alles uit kan halen!

Gratis Selfie-Abonnement & toegang tot de Members Only Club & alle E-books!

Na onze afspraak ontvang je natuurlijk de foto's, maar ook alle E-Books die ik ooit geschreven heb. Hierin lees je alles terug over De Kunst van het Combineren, Alle Trucs om je Figuur op haar mooist uit te laten komen, hoe je zelf die Kledingkast om van te Dromen behoudt en hoe je in de toekomst zelf kunt Shoppen als een Pro. 
Je krijgt ook een levenslang Selfie-Abonnement! Oftewel: als je toch nog een keer vast loopt of graag wilt dat ik even met je outfit meekijk, dan kun je me altijd een selfie appen! Daarnaast is er ook nog de superlevendige online Members Only Club. Je kunt hier al je stijlvragen kwijt, bakken inspiratie opdoen en je wordt via deze Club uitgenodigd voor allerlei exclusieve events! 

 

 

Lees ervaringen van klanten

Vind jij kleren combineren ook zo ongelooflijk moeilijk?

Vraag dan NU mijn gratis training aan!