Alles valt of staat met de betekenis die jij er aan geeft

DE ZUIVER KIEZEN PODCAST

💫ALLES VALT OF STAAT MET DE BETEKENIS DIE JIJ ERAAN GEEFT💫

Jij bent vast ook helemaal klaar met het cliché "Is het glas half vol of half leeg?". En focust er vast en zeker op om alles positief in te zien. Wat is er wél. 
Wat kan er wél. 
Wat heb ik wél.

✌🏻En toch weet ik vrijwel zeker dat je met het shoppen en met je kleding hiermee volledig de mist in gaat.

Dat je het niet kunnen slagen, het niet lekker passen van de kleding, het niet kunnen vinden, volledig op jezelf betrekt.

Dat de moed je in de schoenen zakt.
Dat je denkt dat het echt nooit gaat lukken.
Dat er niets is in jouw maat.
Of dat niets echt bij je past.
Het is er gewoon niet.

😇Waar of niet?

💫Gelukkig is er één zinnetje waarmee je dit faal-proces compleet omdraait en waarmee het shoppen een gigantisch succes wordt.

Eén zinnetje.

I kid you not.

Luister deze aflevering  maar.
Thank me later 😉
Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Laat een reactie achter