BEVRIJDEN VAN JE BUSINESS - VERBINDEN MET JE LEVEN ~ interview met Sandii Zachte

🤯WHEN JE HOOFD NU VOL MET WERK ZIT WIL JE DEZE PODCAST LUISTEREN!⁠🤯⁠👉🏻Want.⁠
Je hoofd vol met je werk, met je business, is vet logisch. ⁠
Zeker als je géén beginnend ondernemer meer bent.⁠
Maar je toko kent.⁠
Weet wat je te doen staat.⁠
Weet aan welke knoppen je moet draaien.⁠
Dan is de kans very groot (en ik ben zeker OOK schuldig!) dat werken je comfort zone is.⁠

⚠️Maar.⁠
Ik weet zeker - en na dit gesprek snap ik het ook nog eens veel beter - dat dat harde en vele werken je niet echt voldoening geeft.⁠
Omdat je weet dat je op andere gebieden te kort schiet.⁠
Of het gewoon niet leuk vindt.⁠

Dat MOET anders natuurlijk.⁠
👵🏼Want HOE wil je als 90jarige terug kijken op je leven?⁠
Op deze fase?⁠

Dat.⁠

❤️Hierover sprak ik met @sandiizachte, ondernemersbevrijder én wilde vrouw. We spraken over verbinding, vervulling, de noodzaak van hobbies, wat je voorleeft aan je kids, ukelele spelen, de natuur, druk die je jezelf oplegt, verliefd op het leven worden, persoonlijke groei, ruimte innemen, tijd en mildheid.⁠

🔥Oftewel: de dingen die er écht toe doen om je leukste leven te leven. Ik vond het zwaar inspirerend en ik hoop jij ook.⁠

 
Meer Sandii vind je hier:  SandiiZachte.nl en hier: www.instagram.com/sandiizachte


⁠Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Laat een reactie achter