Bloopers! Interview met Caitlyn Terra over Mode en Duurzaamheid

Bij een serieus filmpje over duurzaamheid horen natuurlijk ook BLOOPERS!

Na de leuke SlowFashion-campagne van Milieu Centraal werd ik onder andere benaderd door Caitlyn of zij mij mocht interviewen als onderdeel van haar afstuderen aan de School voor de Journalistiek. Haar onderwerp is helemaal van nu: mode en duurzaamheid. Ofwel: hoe kun je zélf al duurzamer met je garderobe omgaan?

Het was het allereerste interview dat ik gaf en meteen de allereerste keer dat ik op bewegend beeld ging. Spannend joh! En dan ook nog in een gezellig drukke winkel! Dus af en toe ging het mis.. ik raakte de draad van m'n verhaal kwijt, zag dat iemand de trui aan het passen was die ik even daarvoor in m'n handen en toen ik er net lekker in zat, nieste iemand door m'n verhaal heen.

Gelukkig maar, anders had ik nooit zo'n geinig filmpje van mezelf gehad!

Wil je het officiële interview niet missen? Houd dan mijn Facebookpagina in de gaten!

 

Laat een reactie achter