Buro in stijl bezocht Feelgood & Shop en schreef o.a. over Yolande Avé Stijl- & Kledingadvies!

In maart 2015 stond ik het Feelgood&Shop Event in Veghel. Maaike, één van de bloggers, schreef een superleuk stuk over me!

Whoa... het is 2 dagen na de beurs en het zindert nog steeds na! In mijn hoofd, maar ook online. Ik heb werkelijk honderden mensen gesproken en evenveel (of meer?) kaartjes en flyers uitgedeeld. Eén van deze mensen was de enthousiaste Maaike van Buro in stijl. Zij had plaats genomen aan de bloggerstafel en kwam ook even bij mijn stand aanwaaien. Ze was super geïnteresseerd en schreef er een stukje over waar ik met rode wangen van glunder!

"Yolande Avé: 'Altijd de beste versie van je zelf.'

Yolande Avé Kledingadvies Stijladvies Utrecht

 

Yolande kwam zich op vrijdag melden bij de bloggerstafel, Kijk dit ben ik, dit doe ik en kom je ff langs? Zo leuk. Een hele directe en spontane benadering. Mijn interesse was gewekt, dus ik naar de stand van Stijlqueen Yolande Avé.

Ze had een heel knus standje waar de gezelligheid en vrolijkheid meteen vanaf straalde. En toegankelijk. Je voelt je welkom. En dat is volgens mij ook de kracht van Yolande, je voelt je meteen op je gemak en je krijgt een instant energy-boost van haar enthousiasme.

Yolande geeft stijl- en kledingadvies, waarbij ze kijkt naar wie jij bent en wat bij jou past.
Je kunt ook met haar gaan shoppen en ze kan mee je kast uitmesten (laat ik dat nou net al gedaan hebben ;)).

Maar waar Yolande volgens mij echt in uitblinkt is creativiteit en ze gaat op zoek naar wat er past in deze tijd. En daar heeft zij de 'Selfie Strippenkaart' voor bedacht. Daarmee kunt je 10x eerste hulp inroepen over een outfit die je aan hebt of een rokje waarvan je niet weet of het je staat of niet. Je knipt een foto van jezelf, stuurt 'm via WhatsApp naar haar toe en zij komt binnen 24 uur (maar meestal veel sneller) met een advies. Hoe leuk! Kijk hier voor meer informatie.

Selfie Strippenkaart Stijladvies Kledingadvies

Gaaf hé? 
Klik door naar het blog van Buro in stijl voor het hele artikel over andere leuke deelnemers!

Laat een reactie achter