fbpx
Yolande Avé

Yo's Style Academy

Align je binnen & buitenkant.

Leuk hoor, zo'n moodboard. Maar wat als je merkt dat je belemmerende overtuigingen, stemmetjes in je hoofd en onzekerheden jou ervan weerhouden om zuiver te kiezen?
Om te kopen, combineren en dragen wat je wilt?
Te zijn wie je bent?
In Yo's Style Academy gaan we éérst met de binnenkant en daarna met de buitenkant aan de slag zodat jij er waanzinnig uitziet, in kleding die megalekker zit en waarin jij je helemaal high vibes fantastisch voelt.

INCLUSIEF:
* 5 modules: De Basis, Afrekenen met die Stemmetjes, Match je Binnen- & Buitenkant, Altijd Dragen wat je Wilt en Go Next Level

* Levenslang toegang

* Heel veel bonusmateriaal in de vorm van tutorials en masterclasses door mij en door andere experts zoals Kim Munnecom en Pam van den Berg

* Uitnodigingen voor Exclusieve Private Shopping Nights

* Persoonlijke 1-op-1 Coach Call twv 249,-

Jouw persoonlijke informatie

Verzendmethode

Je bestellingen

Producten
Aantal
Prijs
Yo's Style Academy actie x1
-
+
997,00

Besteloverzicht

Heb je een waardebon? Klik hier om je code in te vullen
Product
Totaal
1
Yo's Style Academy actie
Yo's Style Academy actie × 1
997,00
Subtotaal 997,00
Totaal 997,00 (inclusief 173,03 btw)

Betaalinformatie

Alle transacties zijn veilig en encrypted. Credit card informatie wordt nooit op onze servers opgeslagen. No worries : )

  • Selecteer je bank

Jouw persoonlijke gegevens worden gebruikt om jouw bestelling te verwerken en ter ondersteuning van jouw ervaring op de website, zoals beschreven in het privacybeleid.

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om en respecteer je privacy.

Wat mijn klanten zeggen

"De YSA gaat voor mij over het vinden van jezelf, over je zelfvertrouwen en daardoor een prachtig totaalpakket van een zelfverzekerde vrouw zijn op alle vlakken, inclusief hoe je eruit ziet en wat je uitstraalt"

Linda van der Meer

"Ik voel mij relaxed en zelfverzekerd, blij met wie ik ben en dat straal ik uit. En ik voel me regelmatig the best dressed woman in the room!"

Cindy Kamstra

"Weet je wat er nu gebeurt? Ik kan niet kiezen welke fantastische outfit ik ga dragen! Zo heerlijk om weer blij te worden van kleding! "

Ina van der Veen

Klantenservice

Heb je nog vragen? Gaat er technisch iets mis? Wil je liever gespreid betalen? Kan allemaal, just let me know!
I'm here for you!
Liefs, Yo
  • Mail naar:

    support@yolandeave.nl

Niet goed? Geld terug.

En je hebt er maar liefst 365 dagen de tijd voor. Eén voorwaarde: show up en do the work. Want niets werkt, als je er niets mee doet.