De kracht van (no) make-up"You're never fully dressed without a smile" heb ik mezelf wel eens horen zeggen en daar kom ik graag op terug, want je bent ook fantastisch met je RBF (Resting Bitch Face -red.), maar!⁠✨Als het om stijl, uitstraling, personal branding én de allerbeste eerste indruk gaat, dan gaat het natuurlijk wel om het totaalplaatje, van top tot teen.⁠

Dus dan gaat het ook over je make up.⁠

Ook daarin mag je zuiver kiezen en doen wat het allerbeste bij jou past.⁠

🤷🏼‍♀️Wel make up?⁠
🤷🏼‍♀️Een beetje?⁠
🤷🏼‍♀️All the way?⁠
🤷🏼‍♀️Soms?⁠
🤷🏼‍♀️Soms niet?⁠

All good.  ⁠
Maar je moet het niet vergeten.⁠

Alleen... waar begin je? ⁠
Wat kun je eigenlijk het beste doen?⁠

📺In 2020 zond ik wekelijks de Show van Yo uit op instagram en een deel daarvan heb ik bewaard. Zo ook de Show van Yo over make up en die is nu terug te luisteren via De Zuiver Kiezen Podcast!⁠

💄Deel 1 is vet praktisch, want hoe pak je het aan? Wat gebruik je? Wat koop je? Waar? Hoe? Wat?⁠

✨En deel 2 gaat over de diepere laag; welke rol speelt make up en vind jij jezelf ook goed genoeg zónder?⁠

Supertof als je de aflevering deelt en een review achter laat! Dankjewel!⁠⁠Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Laat een reactie achter