fbpx

YES!!

Dé STIJL & KLEDING WORKSHOP is terug!

... en hij is leuker dan ooit!

Yolande Ave Utrecht

"Sta jij 's ochtends te balen voor je kast?

 

Heb je geen idee wat bij jou past? Bij je stijl en bij je figuur?

 

Vind je het vaak allemaal niet-niet? Trek je dan elke keer maar weer hetzelfde aan?

 

Voel je je onzeker in je outfit?

 

Draag je maar 20% van wat er in je kast hangt?

 

Weet je dat het beter kan, maar heb je geen idee hoe?"

Door zuiver te gaan kiezen:

 

1. ontstaan ineens je eigen supertoffe stijl

2. past al je kleding bij elkaar

3. kun je veel meer met veel minder

4. leef je vanzelf duurzamer

5. doe je nooit meer miskopen en

6. wordt aankleden elke dag een feestje!

"Zuiver kiezen - wattes?"

Als jij niet tevreden bent met je kleding, jij je outfits hooguit een zesje geeft en echt opziet tegen bijvoorbeeld seizoenswisselingen of überhaupt een rondje shoppen, dan is deze workshop echt wat voor jou!

 

Ik werk al jarenlang met de #zuiverkiezen-methode en heb daar al zo'n 200 vrouwen 1-op-1 mee geholpen en even zoveel vrouwen in de voorgaande workshops. Zuiver kiezen betekent kiezen uit je hart. En niet met je hoofd en dat is precies waar het nu fout gaat in je garderobe. Waar dat vandaan komt en hoe het werkt leg ik je heel graag uit!

 

PART I
Het is het eerste deel van de workshop: zuiver kiezen. Je komt erachter hoe deze methode voor jou het beste werkt, wat je valkuilen zijn, hoe jij meteen anders naar je kleding én kast gaat kijken (je zal niet de eerste zijn die mentaal al tientallen kledingstukken wegdoet!), hoe het megaveel invloed op jouw stijl heeft, hoe jij jezelf elke dag on top of the world kan voelen, hoe jij nooit meer miskopen doet en een stuk duurzamer gaat leven -vanzelf- en zuiver kiezen zorgt er ook nog eens voor dat jij altijd megaveel combinaties kunt maken.

 

Zo tof, het hebben van een eigen stijl en die moeiteloos bij elkaar shoppen en combineren lijkt soms alleen voor anderen weggelegd. Maar! Iedereen kan dit leren!  En het is ook nog eens hartstikke leuk, want je hebt meteen resultaat! En weet je, aankleden doe je ELKE dag, dat mag echt een feestje zijn!

 

(En kun je nagaan hoe je nu je dag begint... zo balend voor die kast... stel je eens voor dat je helemaal excited wordt van alles wat er in hangt!)

 

STIJL
Om het zuiver kiezen meteen in de praktijk te brengen en om inzicht te krijgen in je stijl gaan we aan de slag met het maken van een moodboard. Een superlekker, mindfull klusje waar tot nu toe bijna niemand weer mee wilde stoppen tijdens mijn workshops : )
Ohja! Ik vertel je natuurlijk ook tussen neus en lippen door even hoe je #zuiverkiezen op alle vlakken kunt inzetten en hoe ik dat zelf altijd gedaan heb.

 

FOOD
's Middags neem ik je mee uit lunchen! Bij de Libanees aan de overkant van de straat. Even lekker naar buiten en daarna superlekker en gezond eten. En we houden rekening met je dieetwensen natuurlijk!

 

PART II
Het allertofste stuk komt als we weer terug zijn. Dan heb ik namelijk uitgebreid de tijd om al je vragen te beantwoorden. En om de vragen van de hele groep te beantwoorden! Bereid dit dus goed voor! Je kunt vragen wat je wilt en ik heb in 98% van de gevallen een super concreet antwoord waar jij meteen mee verder kan. Niets is me te gek. Ook kun je 1 of 2 kledingstukken meenemen als je dat graag wilt! Ik kijk graag met je mee!

 

Natuurlijk kijken we ook samen nog even naar je moodboard. Voor jou voelt het misschien als een ratje-toe, als een van-alles-wat of als"ja, maar dit zijn dertien stijlen, dat is toch geen stijl?" maar gegarandeerd haal ik er elementen uit die het én een geheel maken én die het voor jou heel inzichtelijk en herkenbaar maken.

 

CADEAUTJE
En als bonus krijg je van mij nog mijn Ultimate Shopping Guide to Utrecht met niet alleen de allerbeste winkels, ik heb er ook de beste plekken voor koffie en lunch in gezet en ik heb de leukste online shop-adressen eraan toegevoegd. Moet heel raar lopen als shoppen hierna nog steeds een verschrikking voor je is! (En if so, bel me dan even.)

Oké, de details op een rijtje

Deze workshop duurt bijna de hele dag, van 10.00 tot 16.00 uur, inclusief lunch en wordt gehouden in het centrum van Utrecht.

Space to Create

Catharijnesingel 46

Utrecht

Woensdag 30 oktober
- VOL -

Woensdag 27 november
- VOL -

nieuwe data weer vanaf 2020, schrijf je hieronder in om op de hoogte te blijven!

10:00 - 16:00

en je bent van harte welkom vanaf 9:45

 

€ 127,-

* inclusief moodboard, shopping guide, hapjes, drankjes en een overheerlijke lunch

Deze dames gingen je voor!

Liesbeth

"Wat een geweldige lessen! Ik heb alle kleding die geen 9 of 10 kregen uit mijn kast weggeknikkerd en inderdaad: 1000 mogelijkheden! Deze week heb ik mijn satijnen kimonopak wat ik ooit maar één keer naar een bruiloft droeg, in maar liefst twee compleet nieuwe outfits gecombineerd! Echt te gek! Het voelt niet alsof ik minder kleding heb, maar juist méér!"

Mendy:

“De maandag na de workshop  kreeg ik op mijn werk direct een compliment over mijn kleding!"

Marieke

“Het grappige is dat wat jij vertelt eigenlijk heel makkelijk klinkt en goed toe te passen is. Maar ik was er zelf nou nooit op gekomen. Elke vrouw zou zichzelf zo'n workshop cadeau moeten doen.”

Brigit:

"Na de styling workshop bekijk ik de inhoud van mijn kledingkast met hele andere ogen."

Leonie

"De workshop heb ik ervaren als een cadeautje aan mezelf. Je een dag lang onderdompelen in alle ins en outs rondom mijn persoonlijke stijl en hoe ik me elke dag mezelf voel in mijn kleding was een heerlijke, inspirerende invuling van mijn dag. Yolande bruist van enthousiasme, daar raak je mee besmet!"

Eva:

“ Bizar om te zien hoe kleine aanpassingen je hele uitstraling kunnen veranderen.”

Wees er snel bij!

 

Er is maar plek voor 10 vrouwen en mijn workshops zijn altijd binnen een paar
dagen volledig volgeboekt!

"Oh jee! Ik kan niet!"

Wil je de volgende keer meedoen? Laat dan hier je gegevens achter, dan houd ik je op de hoogte van nieuwe data!