YES! De STIJL & KLEDING WORKSHOP is terug van weggeweest! 

En hij is leuker dan ooit!

Kledingrek Workshop Stijl en Kleding

Sta jij 's ochtends balend voor de kast?

Heb je altijd hetzelfde aan?

Voelt je outfit altijd als net-niet?

Heb je een hekel aan shoppen?

Voel je je onzeker over je figuur?

Weet je dat je er veel beter uit zou kunnen zien, maar weet je niet hoe?

Leer hoe je door zuiver te kiezen

een compleet eigen stijl creëert,

altijd al je kleding bij elkaar past,

je nooit meer miskopen doet

en hoe aankleden een feestje wordt!

#zuiverkiezen

Dé Stijl & Kleding Workshop

De ochtend.

Als jij niet tevreden bent met je kleding, jij je outfits hooguit een zesje geeft en echt opziet tegen bijvoorbeeld seizoenswisselingen of überhaupt een rondje shoppen, dan is deze workshop echt wat voor jou!

Ik werk al jarenlang met de #zuiverkiezen-methode en heb daar al zo'n 200 vrouwen 1-op-1 mee geholpen en even zoveel vrouwen in de voorgaande workshops. Zuiver kiezen betekent kiezen uit je hart. En niet uit je hoofd en dat is precies waar het nu fout gaat. Ik leg het je graag uit!

Het is het eerste deel van de workshop: uitgebreid ingaan op deze theorie. Je komt erachter hoe hij voor jou het beste werkt, hoe jij meteen anders naar je kleding en kast gaat kijken (je zal niet de eerste zijn die mentaal al tientallen kledingstukken wegdoet!), hoe het megaveel invloed op jouw stijl heeft, hoe jij jezelf elke dag on top of the world kan voelen, hoe jij nooit meer miskopen doet en een stuk duurzamer gaat leven -vanzelf- en zuiver kiezen zorgt er ook nog eens voor dat jij altijd megaveel combinaties kunt maken.

Het toffe: Iedereen kan dit leren en het is ook nog eens hartstikke leuk, want je hebt meteen resultaat! En weet je, aankleden doe je ELKE dag, dat mag echt een feestje zijn!

(En kun je nagaan hoe je nu je dag begint... zo balend voor die kast... stel je eens voor dat je helemaal excited wordt van alles wat er in hangt!)

Om het zuiver kiezen meteen in de praktijk te brengen en om inzicht te krijgen in je stijl gaan we aan de slag met het maken van een moodboard. Een superlekker, mindfull klusje waar tot nu toe bijna niemand weer mee wilde stoppen tijdens mijn workshops : ) 

Ohja! Ik vertel je natuurlijk ook tussen neus en lippen door even hoe je #zuiverkiezen op alle vlakken kunt inzetten en hoe ik dat zelf altijd gedaan heb.

De middag.

Food! Ik neem je mee uit lunchen! Bij de Libanees aan de overkant van de straat. Even lekker naar buiten en daarna superlekker en gezond eten.

Het allertofste stuk komt als we weer terug zijn. Dan heb ik namelijk uitgebreid de tijd om al je vragen te beantwoorden. En om de vragen van de hele groep te beantwoorden! Bereid dit dus goed voor! Je kunt vragen wat je wilt en ik heb in 98% van de gevallen een super concreet antwoord waar jij meteen mee verder kan. Niets is me te gek. Ook kun je 1 of 2 kledingstukken meenemen als je dat graag wilt! Ik kijk graag met je mee!  

Natuurlijk kijken we ook samen nog even naar je moodboard. Voor jou voelt het misschien als een ratje-toe, als een van-alles-wat of als"ja, maar dit zijn dertien stijlen, dat is toch geen stijl?" maar gegarandeerd haal ik er elementen uit die het én een geheel maken én die het voor jou heel inzichtelijk en herkenbaar maken. 

En als bonus krijg je van mij nog mijn Ultimate Shopping Guide to Utrecht met niet alleen de allerbeste winkels, ik heb er ook de beste plekken voor koffie en lunch in gezet en ik heb de leukste online shop-adressen eraan toegevoegd. Moet heel raar lopen als shoppen hierna nog steeds een verschrikking voor je is! (En if so, bel me dan even.)

Oké, de details op een rijtje:

Deze workshop duurt bijna de hele dag, van 10.00 tot 16.00 uur, en wordt gehouden in het centrum van Utrecht en is inclusief een heerlijke lunch!

Waar?

Space to Create

Catharijnesingel 46

Utrecht

Wanneer?

 

Woensdag 30 oktober VOL VOL VOL

Woensdag 27 november VOL VOL VOL

nieuwe data weer vanaf februari, schrijf je hieronder in om op de hoogte te blijven!

 

Tijd?

Van 10.00 uur tot 16.00 uur

Je kunt binnenlopen vanaf 9:45,

kom op tijd! 

Prijs? 97,-

inclusief shopping guide en een overheerlijke lunch

Deze dames gingen je voor!

Marieke

“Het grappige is dat wat jij vertelt eigenlijk heel makkelijk klinkt en goed toe te passen is. Maar ik was er zelf nou nooit op gekomen. Elke vrouw zou zichzelf zo'n workshop cadeau moeten doen.”

Leonie

"De workshop heb ik ervaren als een cadeautje aan mezelf. Je een dag lang onderdompelen in alle ins en outs rondom mijn persoonlijke stijl en hoe ik me elke dag mezelf voel in mijn kleding was een heerlijke, inspirerende invuling van mijn dag. Yolande bruist van enthousiasme, daar raak je mee besmet!”

Babette:

“Combineren kun je dus gewoon leren.”

Eva:

“ Bizar om te zien hoe kleine aanpassingen je hele uitstraling kunnen veranderen.”

Brigit:

"Na de styling workshop bekijk ik de inhoud van mijn kledingkast met hele andere ogen."

Mendy:

“De maandag na de workshop  kreeg ik op mijn werk direct een compliment over mijn kleding!"

Wees er snel bij! Er is maar plek voor 10

en de vorige workshops waren altijd binnen

een paar dagen volledig volgeboekt!

O jee, ik kan niet

Maar wil je de volgende keer meedoen? Laat dan hier je gegevens achter, dan houd ik je op de hoogte van nieuwe data!

BewarenBewaren

BewarenBewaren