Dikke vette moodboard tip

De Zuiver Kiezen Podcast

💡ZOEKWOORDEN ALS JE OP PINTEREST EEN MOODBOARD MAAKT💡⁠

🤬Ja, soms zit je ZO vast in het algoritme van Pinterest, dat je alleen maar meer van hetzelfde te zien krijgt, terwijl je juist NIEUWE dingen wilt ontdekken.⁠

The struggle is real!⁠🏆GOUDEN TIP: voeg aan je zoekwoord altijd "street style" toe zodat je complete outfits te zien krijgt.⁠

✨Meer over je stijl vinden op Pinterest en hoe je dat het beste aan pakt (zoals vooral niet beginnen met zoekwoorden, maar waarom dan niet Yo?) in aflevering 42 van De Zuiver Kiezen Podcast.⁠

📻Je luister 'm via de link in mijn bio en via jouw favoriete podcast platform. Vergeet niet om je te abonneren op mij, dan krijg je de nieuwste afleveringen namelijk meteen te zien! ⁠

❤️Dankjewel! Ga lekker pinnen! Liefs, Yo⁠
Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Laat een reactie achter