Dit is de reden waarom je teveel shopt. Of teveel eet.

"Woman, deze komt recht binnen. Niet met shoppen, maar met eten. ZO klaar mee!" - één van de vele reacties op mijn stories over waarom je elke keer weer teveel koopt/eet/drinkt/...

Een paar weken geleden had ik een superinteressant gesprek met één van mijn klanten, over waarom zij nou toch zo'n enorme behoefte aan shoppen bleef voelen, terwijl ze dondersgoed wist dat haar kast al vol hangt met te gekke spullen.
Bovendien wil ze liever minder dan méér spullen dus ze kon dit niet rijmen en ze vroeg of ik wist waar die enorme behoefte toch vandaan kwam.

En jazeker weet ik dat! En het komt uit een hele andere hoek dan je zou denken. Het is een bepaald mechanisme dat hier voor zorgt. In haar geval is het shoppen. In mijn geval is het eten. En in jouw geval is het misschien weer iets heel anders.

Ik twijfelde of ik dit verhaal en dit mechanisme wel moest delen destijds op instastories, maar ik deed het toch.

En wat ben ik daar blij om! Ik kreeg echt tientallen berichtjes van vrouwen die me vertelden dat ik ze hiermee recht in het hart geraakt had. Dat ze zichzelf hierdoor ineens begrepen. Dat alle kwartjes op hun plek vielen.

WOW!

Dat had ik niet verwacht, maar ik ben er superblij om en heel erg dankbaar voor. En daarom wil ik dit filmpje ook graag met jou delen.

Hoe is dat voor jou? Herken jij jezelf hierin? Wat is jouw "ding" waar je teveel van doet, ook al weet je dat je dat niet zou moeten doen. Of wil je het eigenlijk niet, maar doe je het toch? En hoe ga je dat nu veranderen?

En is er iets wat jij graag wilt weten? Over kleding, stijl, gedrag, noem maar op? Laat het me weten! Ik beantwoord altijd alle vragen!!

Tot snel!

Liefs, Yo 

PS: Het is mijn persoonlijke missie om ervoor te zorgen dat elke vrouw zichzelf is en durft te zijn en een gigantisch goeie eerste stap is het aantrekken van de juiste outfit. Meld je daarom aan voor mijn GRATIS Masterclass "In 7 stappen altijd precies weten wat je aan moet"!

Laat een reactie achter