Een belangrijke valkuil van Online Shoppen!

Hoe vaak heb jij al kleding gehouden die je uiteindelijk toch niet ging dragen?

Want weet je wat er vaak gebeurt? Als je online een kledingstuk ziet, kun je daar echt ongelooflijk enthousiast van worden.
Zó enthousiast dat je al besluit dat je het sowieso wilt hebben. This is the new you!

 

En dan komt het binnen... Dan pas je het... en dan blijkt het stiekem toch niet zo gaaf te zijn als je had verwacht. Zoals je had gehoopt. 
Maar wat je dan vaak doet, is zoeken naar redenen waarom het toch wel werkt. Dat je denkt “Ah, dat kan ik altijd wel aan joh” of “daar zoek ik gewoon wat bij en dan is het wel leuk” of “als ik nou nu wel die 3 kilo afval, kan het best” of “Nouja, met een riempje/omgeslagen mouwen/een good hair day dan is het best wel leuk.”

 

Best wel leuk?

 

Hoor je het jezelf zeggen?

 

“Best wel leuk” is niet hetzelfde als: “Oh Yes! Dit is m’n nieuwe lievelings! Dit wil ik meteen aan! Dit maakt al m’n andere kleding zowat overbodig! Geweldig!”
Dáár ligt je lat! Waarom zou je voor minder gaan? Maar echt!

 

Dus wees scherp op de kleding die je besteld hebt.
Vergeet even je verwachtingen.
Trek het aan en ervaar de eerste indruk. Wat voel je als eerste? Kriebels en blijheid? Of twijfel?

 

Wees eerlijk! Hoe jammer het ook is, als je dat nieuwe kledingstuk niet onmiddellijk een 9 of een 10 geeft, is het not meant to be. En stuur je het gewoon weer terug!

 

Er komt wel weer wat anders voorbij. Iets waarin jij jezelf geweldig, mooi, zelfverzekerd en krachtig voelt! Dat je meteen weet “YES! Dit is het!”.

 

✨Never settle for less.✨

Laat een reactie achter