fbpx

Eerste Hulp Bij Styling

in vijf weken precies weten wat je elke dag aan moet!

Eerste Hulp Bij Styling brengt jou...

Kennis

"Wat moet ik aan?" - dat is de vraag die elke dag, keer op keer, terugkomt. Wat moet je aan?

In plaats van dat ik jou als stijlcoach een leuke outfit aangeef, die bij je past, leer ik je veel liever om dit zelf te kunnen.

Zodat jij vanaf nu, voor de rest van je leven, altijd precies weet wat jouw stijl is, wat bij jou past, bij jouw leven, jouw figuur en welke kleuren dat zijn, je weet precies wat je aan wilt, hoe je moet combineren en waar en hoe jij jouw perfecte kleding koopt.

Ik vertel je dus niet wat je moet doen, maar hoe je dit zelf kunt!

Zelfvertrouwen

Ik weet zeker dat je weet hoe onwijs goed het voelt als jij je perfecte, meest ideale, super aller lievelings outfit aan hebt. Dan voel je je mooi, krachtig, alsof je de hele wereld aan kan, je krijgt vanzelf ongelooflijk veel zin om van alles te doen, kortom: YOU FEEL ON TOP OF THE WORLD.

Dát gevoel, dat heb je na Eerste Hulp Bij Styling élke dag. Wat je ook aan het doen bent. Wie je ook tegenkomt. Wat er dan ook van je verwacht wordt. Of je nou op de fiets moet springen of lekker in de auto stapt. Vrij bent of naar een belangrijke meeting moet. Jij voelt je altijd een dikke vette 10plus!

De ideale garderobe

Echt waar. Omdat jij precies weet wat bij jou past en waar je dat kunt shoppen. Zonder miskopen.

Je hebt dan een kast vol met tienen, vol met lievelingsen. En voor elke gelegenheid; of je nou vrij bent, gaat reizen, werkt of een feestje hebt.

Je hebt overzicht, het is mooi, je wordt er blij van. Er lekt geen energie meer weg door al die ongedragen kleding en overkill aan keuzes. Je gaat 100% van je kast dragen in plaats van maar 20%

Kortom: je staat echt nooit meer balend voor de kast.

LOL!

Ja, lol! Je krijgt er weer serieus lol in!
Nooit meer zuchtend en balend voor de kast. Nooit meer stress voordat je een belangrijke presentatie moet geven, je koffer in moet pakken of een feest hebt. Nooit meer die frustratie van "aaarrgghhh, ik heb niets om aan te trekken!"

Nee! Door Eerste Hulp Bij Styling krijg je oprecht weer ZIN om te shoppen en ZIN om in je kast op zoek te gaan naar een te gekke outfit! Of zoals Linda mij appte: "Ik was vanmorgen onder de douche gewoon EXCITED om een outfit uit te gaan kiezen en dat heb ik nog noooooit gehad!"

Hoe lekkerder jij je dag start, met een te gekke outfit, hoe lekkerder jij in je vel zit en hoe makkelijker je alles af zal gaan die dag. Dus niet alleen meer lol in je kleding, maar veel meer lol in alles!

Untitled design

Waarom online?

Goeie vraag! Ja, waarom eigenlijk online en niet 1-op-1 zoals iedereen doet?

1.

Omdat ik je zo veel meer kan leren. Ik kan veel meer kwijt in een online programma met videos' en bonussen dan dat ik je ooit op één dag zou kunnen vertellen. Plus: je hebt altijd toegang tot alle informatie. Als ik je een dag stijladvies zou geven, zou je alleen de dingen onthouden die op dat moment voor jou belangrijk zijn (max 3 tips) en de rest is dan verschwunden - dus daar kun je nooit meer wat mee. Met een online programma kun je altijd weer inloggen en het antwoord op welke vraag dan ook krijgen.

2.

Omdat ik je een lange termijn resultaat wil geven.  Omdat jezelf aankleden en alle keuzes die je maakt over kleding -zoals combineren, wat je koopt, wat je bewaart, noem maar op- helemaal over gedrag gaat.
Over gewoontes. Over de automatische piloot. Je doet het al tientallen jaren op dezelfde manier. Een manier die dus niet voor je werkt! Gewoontes kun je alleen niet in één dag blijvend veranderen, dus op de lange termijn heb je niets aan een 1-op-1 dag met mij. Je zult weer in je oude patroon vervallen! Doordat ik in het online programma alle onderwerpen in stukken hak en over 5 weken uitspreid ga je die gewoontes wél blijvend veranderen!

3.

Omdat je dan je stijl altijd kunt blijven ontwikkelen. Kijk, ik zeg altijd: "Stijl is de verpakking van wie jij van binnen bent."

Je bent als persoon altijd in ontwikkeling, dus je stijl ook. Het is nooit af.  En zeker na een belangrijke gebeurtenis, zoals het krijgen van kinderen, het verliezen van een dierbare, 50 jaar worden, het verbreken van je relatie - voel je je alsof je een mega groeispurt hebt doorgemaakt. Je merkt dat je ineens niet meer lekker voelt in je kleding. Logisch! Want je kleding en je stijl, is nog de oude jij. Die heeft ook een upgrade nodig! En in plaats van dat je weer heel duur een stijlcoach moet inschakelen, log je gewoon weer in op Eerste Hulp Bij Styling en je hebt je stijl in no time weer helemaal passend bij wie jij geworden bent!

4.

Omdat je het dan niet alleen hoeft te doen. Dat denk je misschien wel, omdat je zelf de video's kijkt en opdrachten doet, maar er staat een complete community voor je klaar! In de besloten Facebook-groep van bijna 200 vrouwen kun jij al je vragen veilig kwijt, krijg je dagelijks inspiratie en staat iedereen voor elkaar klaar met hetzelfde doel: ik gun jou om er als de beste versie van jezelf uit te zien! Dat is echt goud waard! En samen leer je altijd meer dan in je eentje. Daarnaast krijg je mijn telefoonnummer. Loop je vast en vind je de antwoorden niet in de Facebookgroep of in de modules? Stuur me dan een berichtje! I'm here for you! 

Karin, 38, ondernemer:


"Als ik mijn kast open doe word ik zoooo blij!
Ik heb nu echt alleen maar leuke, mooie/gave kleding.
Mijn kast is overzichtelijk en alles past bij elkaar.

Ik snap ook eindelijk een beetje hoe het werkt: er ècht goed uitzien... ;)
Ik weet wat ik voor mijzelf mooi vind, wat bij mij past en
heb dankzij de facebook-groep en het jou kunnen appen,
een grote extra hoeveelheid inspiratie en hulplijnen.

En eenmaal aangekleed loop ik elke dag gewoon een beetje op wolken,
zo happy voel ik me met mijn outfit en mezelf!!

Voor mij helpt dit zo enorm in het weer verder opbouwen van mijn zelfvertrouwen:
wat ik zie van buiten werkt door van binnen. Heerlijk!"

Wie is Yo?

stijlcursus

Ik ben Yolande Avé, noem me maar Yo, en ik ben me al mijn hele leven bewust van de kracht van kleding. Bewust van wat precies de juiste outfit doet voor je humeur, voor je zelfvertrouwen, voor je power.

Vroeger als puber uitte zich dat in het helpen van mijn moeder en vriendinnetjes, daarna werd het mijn allereerste baantje bij C&A en later werkte ik 13 jaar fulltime als leidinggevende op de winkelvloer, waarbij ik vooral mijn teams trainde om goed advies te geven.

Sinds ik in 2013 voor mezelf begon als stijlcoach & personal shopper heb ik al honderden vrouwen mogen helpen met de vraag "Wat trek ik aan?" en de transformaties zijn enorm!

#zuiverkiezen is my middle name en dé methode waarmee je alles fixt: een eigen stijl, alles combineren, een kast om van te dromen, lol in het shoppen en vooral: elke dag er als de allerbeste versie van jezelf uit zien!

In 5 weken precies weten wat je aanmoet? GO FOR IT!

Online Programma Eerste Hulp Bij Styling

In 5 weken leer ik je, verdeeld over 5 modules, alles wat je moet weten over je stijl, wat er bij jou past, je figuur, je kleur, alles, hoe je die perfecte garderobe creëert, hoe je je kleding kunt combineren en hoe winkelen werkt. Je krijgt van mij video's, werkboeken, checklists, stappenplannen, bonusfilmpjes en inspiratie.

€ 595 ,-

+

Boek der Duizend Combi's

In dit boek kun je voor elk kledingstuk wat je maar kunt bedenken, tientallen of zelfs honderd outfit-ideeën vinden!

+

€ 250 ,-

Hét Stijlboek

In dit boek leg ik alle verschillende kledingstijlen aan je uit, met superduidelijke en mooie foto's, aangevuld met fantastische stijliconen waar je een perfect voorbeeld aan kunt nemen.

+

€ 150 ,-

Besloten Facebookgroep

Een superactieve en betrokken community van bijna 200 vrouwen en dé plek voor al je vragen. Daarnaast vind je hier dagelijks  geweldige, inspirerende, handige en onverwachte antwoorden en adviezen, heel veel tips, outfit-inspiratie en leuke video's!

+

priceless!

Mijn telefoonnummer!

I'm here for you! Heb je een vraag? Loop je vast? Wil je dat ik met je meekijk of meedenk? Bel me of app me een foto! Je hoeft het nooit alleen te doen!

priceless!

Waarde?

Jouw prijs:

€ 1995 ,-

€ 595,-

Komt in één keer betalen je nu niet uit?

Weet je, ik wil Eerste Hulp Bij Styling zo toegankelijk mogelijk maken.

Daarom kun je er ook voor kiezen in termijnen te betalen!
Je betaalt dan 12 termijnen van 59,- per maand.

WHOOP!

Succesverhalen

Liedeke:

"Hoeveel het me waard is om elke dag blij voor de kast te staan?
Dat is écht onbetaalbaar.

Zo fijn dat ik nu veel plezier uit aankleden haal. 
En daardoor ook veel meer uit mijn dag!"

Danique:

"Love it, nu al en ik ben pas bij module 2"

Lieke:

"Ik heb lang getwijfeld, maar het was het zó allemaal waard!

Ik heb echt een vóór en een na Yo tijdperk en ik weet nog
zó goed dat ik met tranen in mijn ogen in de Expresse stond,
omdat ik oprecht zag hoe goed ik er uit zag in dat nieuwe pak.

Ik maak heus nog wel eens een combi waar ik achteraf toch niet een 10 aan gaf,
maar... echt 9 van de 10 keer: helemaal heppie de peppie!"

Anne:

"Ik heb nu zoveel meer gevoel voor stijl, combinaties en wat ik wil uitstralen als mens.
Dat is zo enorm veel waard! 

Inmiddels heb ik een kast vol met alleen maar lievelings,
durf ik steeds meer en denk ik dat de grens nog steeds niet bereikt is : )"

Liesbeth over zuiver kiezen:

"Wat een geweldige lessen!
Ik heb alle kleding die geen 0 of 10 kregen weg geknikkerd
en inderdaad: 1.000 nieuwe mogelijkheden!

Deze week heb ik een satijnen kimono-pak, dat ik ooit maar 1 keer gedragen heb,
in maar liefst 2 nieuwe combi's aan gehad! Echt te gek!

Het voelt niet alsof ik minder kleding heb, maar juist méér!"

Marian:

"Hoewel ik niet bekend was met kleding styling,
vond ik het heel bijzonder dit in een cursus te doen.

Veel styling-coaches gaan samen met de klant de kast opruimen of samen shoppen,
maar in deze cursus moet je het alleen doen, waardoor je,
naar mijn mening, veel meer leert.

Het zuiver kiezen was de grootste eye-opener en het onderdeel
over het combineren vond ik het leukst en interessantst.

Je bent heel enthousiast, je weet mensen door een video
waarin jij je verhaal vertelt te inspireren en dat is heel bijzonder.

Ik heb ontzettend veel geleerd, over hoe je kunt combineren, over stijl,
maar vooral: hoe ik moet opruimen!

Ik geef Eerste Hulp Bij Styling een dikke 10!"

FAQ

Voor wie is Eerste Hulp Bij Styling?

EHBS is voor elke vrouw die: 

 • zich bewust van de kracht van kleding
 • zich weer goed, mooi en zelfverzekerd wil voelen in haar kleding
 • zich bewust is van haar uitstraling en eerste indruk
 • zich bewust is van het effect van de juiste kleding op haar gemoedstoestand
 • er helemaal klaar mee is en er NU mee aan de slag wil
 • dit voor altijd wil oplossen
 • er klaar mee is elke keer hetzelfde aan te hebben
 • af wil rekenen met die net-nietjes
 • wil leren hoe zij zichzelf kan stylen
 • wil leren hoe ze moet combineren
 • shoppen weer leuk wil gaan vinden
 • meer tijd aan zichzelf wil besten -hallo ME TIME!
 • zin heeft eindelijk weer eens tijd, geld en energie aan zichzelf te besteden
 • niet kan wachten dit forever op te lossen
 • die zichzelf meer wil laten zien
 • haar stijl wil leren kennen en ontwikkelen
 • meer met minder kleding wil kunnen
 • er vanaf nu elke dag als de beste versie van zichzelf uit wil zien!
Hoe lang duurt Eerste Hulp Bij Styling?

Eerste Hulp Bij Styling is opgebouwd uit 5 modules, die wekelijks vrij komen. Je kunt het dus in 5 weken compleet doorlopen, of er zo lang over doen als je wilt. 

Bovendien houd je voor altijd toegang, dus je kunt het er weer bij pakken wanneer je maar wilt! 

Hoeveel tijd heb ik ervoor nodig?

 

Per module kost het je ongeveer een uur. Of meer als je helemaal de flow te pakken hebt, haha! 

Ik adviseer altijd, om er het beste uit te halen, om 1 of 2 keer per week tijd in je agenda te blokken; een half uur of een uurtje - zodat je er ook echt voor gaat zitten en mee aan de slag gaat. Net zoals dat je ook inplant om te gaan sporten, want we weten allemaal wat er van dat sporten terecht komt als we het niet vastleggen, right ;)

Heb ik echt genoeg aan een online programma?

Alles wat je moet weten, zit erin. Alles wat ik al mijn klanten leer en geleerd heb, de afgelopen 7 jaar. Veel meer dan ik je ooit tijdens een 1-op-1 dag zou kunnen leren. En heul veel meer dan je kunt onthouden in 1 dag of in 1 keer. Daarom is het zo slim dat het in stukken van 5 modules is gehakt. Je haalt er daarom oneindig veel meer uit, dan uit 1 live dag. En niet in de laatste plaats natuurlijk ook, omdat je altijd toegang houdt.

Dus als je merkt dat je weer vervalt in je oude patronen (je zou niet de eerste zijn, zo zit je brein nou eenmaal in elkaar), pak je er gewoon weer een filmpje bij om je weer op te frissen.

Na het doorlopen van Eerste Hulp Bij Styling kun je natuurlijk wél nog een shop-dag met me boeken. Ik weet feilloos de juiste winkels voor je uit te zoeken en haal dingen voor je uit het rek die je zelf nooit gepakt zou hebben, maar die perfect bij je passen en het beste in je naar boven halen.

In Eerste Hulp Bij Styling leer ik je ook alles over shoppen. Hoe werkt het nou echt, hoe weet je nou wat je moet kopen, hoe weet je nou wat je moet beslissen in de winkel, hoe weet je überhaupt naar welke winkels je toe moet gaan.

En toch moet je bij het shoppen het allermeeste uit je comfort zone gaan. Omdat je dan op zoek gaat naar je nieuwe stijl. In nieuwe winkels. In nieuwe combinaties. 

Uit je comfort zone gaan is altijd makkelijker als iemand anders dat voor je doet, dan wanneer je dat bij jezelf moet "forceren".

Dus de keuze is aan jou: je KUNT het wel zelf, totally en helemaal! Maar wil je het maximale eruit halen en het jezelf daarbij makkelijker maken: boek er dan zeker nog een 1-op-1 dag achteraan!

Hoeveel budget moet ik vrijhouden voor een shopdag?

Gemiddeld besteden mijn klanten 1500-2000 euro per shopdag. Altijd iets meer dan ze van tevoren in gedachten hebben, maar vaak besluiten ze in the moment: "Ok, ik zit NU in de flow, deze kleding vind ik waanzinnig, ik wil het eigenlijk niet achterlaten in de winkel, plus, nu is Yo erbij, dus ik weet zeker dat het goede aankopen zijn, dus LET'S DO IT en dan ben ik voorlopig echt helemaal klaar!" 

Voor dat bedrag heb je dan alles: bovenstukken, onderstukken, lagen, jurken/rokken/broeken/tops/truien/vesten/jasjes/wat je dan ook maar nodig hebt en dan in meervoud. Een complete garderobe zeg maar!

Is dit niet een beetje duur?

Dat ligt er maar net aan hoe je het bekijkt!

Hoeveel is het je waard om die dagelijkse kledingfrustratie op te lossen?

Hoeveel is het je waard om elke dag blij te zijn met hoe je eruit ziet? Blij te zijn met je spiegelbeeld? 

Hoeveel is het je waard om je zelfverzekerd te voelen? 

Hoeveel ongedragen kleding hangt er nu in je kast? 

Hoeveel ben jij het waard?

Kan ik in termijnen betalen?

Ja hoor! Klik hier om Eerste Hulp Bij Styling in 12 termijnen van 59,- per maand te betalen: https://yolandeave.nl/product/eerste-hulp-bij-styling-termijnbetaling/

Wat als ik nou niet tevreden ben?

Je zou de eerste zijn! Maar no problem.

Als je alle opdrachten uit module 1 & 2 gemaakt hebt en je weet zeker dat EHBS niet je ding is, kun je me dat binnen 14 dagen na aankoop laten weten. Stuur me de gemaakte opdrachten toe en ik stort het bedrag naar je terug.