reviews

en dan hier een tekst over paar gehightlighte reviews en als ze een specifiek onderdeel aanklikken ze alle reviews te zien krijgen, p[lus nog een idee: per onderwerp de belangrijkste review eruit lichten en dan een knop eronder " meer YSA reviews" bijvoorbeeld

Schermafbeelding 2020-12-16 om 08.16.12

"Ik voel me relaxt en zelfverzekerd, blij met wie ik ben en dat straal ik uit. En ik voel me regelmatig de best geklede vrouw in de kamer!"

Cindy Kamstra

- volgde Yo's Style Academy

Ina review

"Weet je wat er nu gebeurt? Ik kan niet kiezen welke fantastische outfit ik
ga dragen! Zo leuk om weer blij te worden van kleding!
"

Ina

x

Yo's Style Academy

b9106ae3-a35b-4a84-8271-0392d92842f6

naam leeftijd beroep

 

xxx

IMG_F3696E09244B-1

naam leeftijd beroep

 

xxx

IMG_2813 2

naam leeftijd beroep

xxx

Eerste Hulp Bij Styling

b9106ae3-a35b-4a84-8271-0392d92842f6

Nayyirih de Koning Tahzib - 45 - oogarts

"Links: word ik niet blij van. Rechts: wel!

Zo gaaf, die transformatie in outfit en daarmee dus ook in gevoel en dat in maar 15 minuten!

De afgelopen dagen heb ik elke dag een outfit gedragen waarbij ik dacht "YES! Zo zie ik er leuk uit!" en dat met mijn eigen kleding! Supermooi programma, Yo, grappig om nu pas te snappen wat mijn stijl is. En dat op mijn 45e pas..."

IMG_F3696E09244B-1

danique van der linden - 32 - office manager

"Love it, nu al en ik ben pas net begonnen met module twee!"

IMG_2813 2

mirjam van zuiden - 36 - onderzoeker

"Ik heb voor het eerst, sinds EHBS, gewinkeld en van alles buiten mijn comfort zone gepast, daadwerkelijk gekocht én al de hele week aan, want nieuwe lievelingsen!"

Stijlcoaching & Personal Shoppen

Schermafbeelding 2020-07-27 om 15.00.52

eefje - 35 - eigen bedrijf
in the making

"Een geweldige dag, ben compleet in de watten gelegd en vond de lol en energie van winkelen terug! Het was echt een cadeautje aan mezelf: "Ik mag er wezen en ook ík ben belangrijk!"

Ik had mezelf wijsgemaakt dat kleding maar oppervlakkig is. Maar door juist aandacht te besteden aan de buitenkant voelde ik me van binnen veel fijner.

Mijn grootste inzicht is dat ik er elke dag als een 10 uit mag zien en m'n mooie kleding niet hoef te bewaren voor speciale gelegenheden. Ik vind de kracht van je herhaling mooi en ik kijk er nu 180 graden anders tegenaan.

Ik kleed me nu zoals ik wil en heb er weer plezier in. En dat voelt heel fijn!

Dankjewel dat je op mijn pad bent gekomen en dankjewel voor je tomeloze, positieve en sprankelende energie!"

pam van den berg

pam van den berg - 45 - mindset- & slaapcoach

"Thank you, Yo 🙏

  • Om m'n overtuiging "Help mijn lichaam is te dik en leuke kleding past/staat mij niet" los te laten
  • Het laten inzien dat mijn aversie voor winkelen en geld uitgeven aan kleding een oude vervelende associatie met mijn moeder is, waardoor ik het heel makkelijk los kon laten
  • "Ja, nee of wauw?" Wauw is het enige goede antwoord 🙌
  • Het gevoel van het waard zijn om volledig in de watten te worden gelegd 🍀
  • Nóg meer zelfvertrouwen, want de spiegel laat nu de persoon zien die ik allang voel dat ik ben
  • Mijn huidige lichaam volledig omarmen. Dat is namelijk het vertrek punt om het nóg mooier en leuker te maken

Dankjewel lieve Yo, you are magic!"
✨❤😘

marlyne ravensbergen

marlyne ravensbergen - 39- vrijwilligerscoordinator

"Ben nog steeds zó blij met de kleding die we geshopt hebben! Heb er echt een heel stel lievelingsen tussen zitten!

Ben ook echt blijer met wat ik in de spiegel zie. Ik sport ook weer veel meer en daardoor krijg ik ook wel meer zelfvertrouwen.

Laatst nog een keer de fout in gegaan met een broek die ik iemand anders zag dragen, ik dacht dat ik die moest hebben, maar vervolgens ben ik gaan nadenken met de regels van zuiver kiezen. En toen kon ik niets anders dan beslissen dat 'ie terug ging naar de winkel.
Als ik ‘m nou de volgende keer ook gewoon niet koop, dan ben ik echt een heel eind ☺️

Binnenkort ga ik EHBS gewoon nog een keer doen.

Maar echt, ben nog steeds elke dag zo blij dat ik dit traject met jou begonnen ben!!! 🧡"

De Show van Yo

emma emsrealfood

emma van der deijl - 35 - juriste en eigenaar van Em's Real Food

"Wow!

Ik had me net toch een eyeopener door jouw show van gister! Iets waar ik al 5 jaar coaching, NLP-opleiding en weetikveel voor in heb gezet en opeens snap ik waar mijn gevoel niet goed genoeg te zijn vandaan komt.

Echt een DINGDONG-moment.
Wow. Dankjewel!!!"

liedeke klaassen van der kallen

liedeke klaassen - 39 - accountmanager ING

"Ik vond de show écht eye openend.

Voor mij aanleiding om vanaf nu, elke avond nadat de kids in bed liggen, niet door te lopen naar de bank maar naar mijn meditatie kussen, om weer even in verbinding te komen met mezelf en mezelf te voeden i.p.v. met een zak chips.

Ontzettend bedankt jullie allebei voor deze show."

@johanne_hagendijk: Ik blok tegenwoordig de dinsdagavonden in mijn agenda. Zelfs dates pakken me deze avond niet af!"

@bietjesmeets: Jij moet op tv.

@mariekedamoiseaux: Die lives zijn leuk! Je doet het alsof je het al jaaaaaren doet! ik vind je een mooi mens en je hebt me echt al enorm geholpen met style. Heel veel dank daarvoor!

@godemaker: Leuk en inspirerend en heerlijke afleiding in deze tijd. Thanks!!

@natanja1989: Ik ben zo blij dat ik jou ben gaan volgen. Ik wil nog bewuster voor mezelf kiezen!

Zuiver Kiezen

Schermafbeelding 2020-07-28 om 13.40.36

lyneke koelewijn, 37

"Afgelopen donderdag ben ik drie keer totaal verliefd geworden op prints!

En bedacht waarom ik dat nooit droeg... ik kom uit een 'doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg' nest en printjes waren in mijn hoofd 'gek'.

Maar eigenlijk zijn prints precies wie ik ben: beweeglijk en energiek. En ik mag dat zijn nu van mezelf en ik mag mezelf laten zien. Gevolg: ook elke dag bijpassend lipstick erbij, want ik mag gezien worden.

DankdankdankdankDANKJEWEL"

Schermafbeelding 2020-07-28 om 13.43.36

patricia van hoof, 43

"Nou echt, over dat ceintuurtje bij deze jurk! Ik vond het een beetje tuttig en dan komt  door jou te volgen gelukkig wel de gedachte: "Laat los hoe (je denkt dat) het hoort."

Ik denk dan eerst... Jaaa, dat zit er toch bij, dan moet dat zo gedragen worden. En nu dacht ik dus ff kijken hoe het zonder is... Veel leuker! Weg ermee!

De jurk is daardoor echt een lievelings geworden die ik wekelijks draag, soms wel 2x per week! "

converse all stars chucks

dianne, 29

"Ik heb een jurk gescoord die gewoon écht een 10 is. En niet gewacht tot ik die 20 kilo kwijt ben, maar gewoon nu gekocht.

En ik voel me echt zó top vandaag - uiteraard gelijk aan gedaan naar m'n werk, haha. Ik voel me dus gewoon al
5 kilo lichter door een goeie jurk 😎
Zo blij mee!

'Vroeger' zou ik 'm echt nog niet gekocht hebben, maar dankzij al jouw posts, tips en inspiratie toch gewoon gedaan.

Een 10 moet je niet laten hangen, hè 😉 "

Kledingkasten