fbpx

Yo's Style Academy

reviews

Magic Minke Maat

"Echt jezelf worden op alle vlakken, is de secret power van de YSA!"

“Ik vond het een toptijd met een goede opbouw van binnen naar buiten en naar binnenstebuiten en ik zou willen dat het nog niet voorbij was!

Ik keek uit naar de maandagen, jouw filmpjes, de nieuwe modules en het heerlijk kletsen in een club leuke ladies, waarin iedereen eigen stappen zet en elkaar daarin stimuleert.  Echt jezelf worden op alle vlakken, is de secret power van de YSA. Je niet laten tegenhouden, vooral niet door jezelf.

Ik voel me leuker en sterker en ik denk niet meer na of ik iets durf, maar ik doe het gewoon!"

- Minke Maat

"Wat nou op de achtergrond blijven?"

“De video’s in de modules geven me een enorme boost qua energie en na de Q&A’s sta ik te stuiteren! Ik ben ook zo onder de indruk van Yo, over hoe kwetsbaar zij zich opstelt en haar verhaal en ervaringen deelt, om ons verder te helpen.

Mijn moodboard maakt me duidelijk dat ik wél wil opvallen in plaats van niet in het middelpunt te staan! Het ging er helemaal niet om dat ik niet wilde opvallen, maar om mijn toekomst-beeld en mindset.

Wat nou op de achtergrond blijven, ik ben goed en dat ga ik laten zien ook! Dank, dank, dank dit had ik nooit alleen bereikt!”

- Anke Folkerts

IG posts
Cindy Kamstra
Cindy Kamstra

"Ik voel me relaxt en zelfverzekerd, blij met wie ik ben en dat straal ik uit. En ik voel me regelmatig de best geklede vrouw in de kamer!"

Linda van der Meer
Linda van der Meer

“De YSA gaat voor mij over het vinden van jezelf, over je zelfvertrouwen en daardoor een prachtig totaalpakket van een zelfverzekerde vrouw zijn op alle vlakken, inclusief hoe je eruit ziet en wat je uitstraalt"

Ina van der Veen
Ina van der Veen

"Weet je wat er nu gebeurt? Ik kan niet kiezen welke fantastische outfit ik
ga dragen! Zo leuk om weer blij te worden van kleding!"