Fashion Friday! De Te Korte Broekspijp.

..een trend waar ik persoonlijk nogal goed mee uit de voeten kan!

Jongens, jongens, het is donderdagavond negen uur en ik wil en zal deze Fashion Friday nog voor jullie schrijven! Morgen ga ik een kledingkast-check doen dus dan heb ik er geen tijd voor (en ben ik dus eigenlijk iets veel leukers nog aan het doen!) en ik wil me echt aan mijn eigen "minimaal drie blogs per week-regel" houden.
So here goes!

stijl

Het viel me al op tijdens het rondklikken op Pinterest en in New York zag ik het heel, heel, heel veel in het echie: De Te Korte Broekspijp. Een trend waar ik persoonlijk ontzettend goed.. eh.. mee uit de voeten kan.
Het geeft een soort cheeky knipoog aan je outfit, ongeacht of je nou casual in sweatpants of strak in pak gekleed bent.
Het maakt ook totaal niet uit of je broekspijpen wijd of skinny zijn.
In ieder geval staat vast dat de pijp minimaal één keer is omgerold en dat je blote enkels hebt. Ja echt. En da's nog goed te doen hoor, bij deze temperaturen. Sowieso te doen als je gewoon lekker blijft  doorlopen. En dat gaat het makkelijkst op een platte schoen (veterschoen, loafer, gympie, alles kan!) of op een hak (pump of slip-on boot- met andere woorden: de superlage enkellaars).
En wat je erboven draagt maakt nog veel minder uit! Kiezen voor wollige, winterse kledingstukken heeft wel een tof effect: het contrasteert mooi met de blote pootjes en dat maakt de gehele outfit weer interessant. Het heeft iets boyish en sexy's tegelijk. En dat maakt het leuk. En het kan ook nog eens voor mannen én vrouwen! Maar zoals met alle trends zullen wij vrouwen er eerst een jaar of 2 mee experimenteren en jullie mannen volgen dan vanzelf!

Je ziet dus: er mag nogal veel. Als die broek maar goed te kort is en je enkels naakt.

Meer voorbeelden zien van hoe leuk deze trend is?
Bekijk dan nú mijn lookbook!

Laat een reactie achter