GoodFibrations Item of the Week #50

Early October by Studio JUX - een heerlijk mouwloos vest in prachtige kleuren!

Yolande Avé Stijl Kleding Persoonlijk GoodFibrations Stijladvies Ken je dat? Van dat net-niet weer? Niet echt koud, maar zeker ook niet warm. Wel te warm voor met jas, maar te koud voor zonder. En in de ene ruimte staat de verwarming op standje sambal terwijl die in de andere kamer keurig op 18 graden staat. Precies voor al díe dagen heb je dit prachtige, multi-colored, grof gebreide mouwloze vest van Studio JUX nodig! Gemaakt van 100% wol, wat heerlijk warm draagt. De sjaalkraag heb je lekker in je nek, voor nog wat extra warmte. Zo heb je geen sjaal meer nodig!

Wol is van nature een beetje vettig, dat betekent dat je dit vest ook goed naar buiten kan dragen als jas, of als extra laag over bijvoorbeeld een dun leren jackie of een blazer kan dragen. Mocht het dan wat regenen, dan blijven de druppels mooi liggen op de wol en kan je het zo er vanaf vegen.

Met dit vest kun je ook voor binnen hele gave outfits maken omdat hij zo uitgesproken is qua look. Door contrasterend materiaal- en kleurgebruik en het mixen van verschillende pasvormen en stijlen krijg je spannende combinaties met veel diepte. Wijd versus strak  op een skinny spijkerbroek, chic versus casual op een jurkje, fijn versus grof over een zijden blouse. En door de vele herfstkleurtjes die erin zitten laat het vest zich ook nog makkelijk combineren met andere tinten. Kijk voor inspiratie eens goed om je heen op straat, maar ook op PinterestDicht gedragen zou het vest wat grof kunnen ogen. Draag het vest daarom open. Op die manier heb je drie verticale vlakken, namelijk de twee voorpanden en een recht stuk ertussen. Deze verticale lijnen creëren lengte en dat kleedt altijd mooi af.

En don’t worry; dit vest mag gewoon in de wasmachine gewassen worden, op 30 graden, met een fijnwas-programma. Daarna wel even liggend laten drogen. Mochten de overtollige wolvezeltjes los gaan laten (oftewel: pillen, dit is onvermijdelijk), dan kun je ze heel gemakkelijk eraf halen met een scheermesje!

Regelmatig zet ik een style uit de webshop van GoodFibrations in de spotlight.
J
e kunt ze op mijn blog allemaal teruglezen, maar leuker is nog om hier even door te klikken!

 

[red_list_posts post_type="post" taxonomy="category" term_name="GoodFibrations" view_type="red-list-view" number_columns="2" number_posts="" orderby="date" order="DESC" pagination="none" gutter="no-gutter" thumb_title_pos="title-over" massonry="" ] [/red_list_posts]

Laat een reactie achter