GoodFibrations Item of the Week #1

De Snake Print Kokerrok van MLY!

Smoke Skirt MLYDit winterse, gebreide kokerrokje met een ingetogen slangenprint is een goede toevoeging op je garderobe! Een tijdloos basisstuk waar je goed op kunt doorborduren. De rok is stoer en vrouwelijk, makkelijk te combineren, maar wel anders dan anders. Office-proof met een panty, pumps en een blazer of juist comfy, maar verfijnd in je vrije tijd met een legging, laarzen en je lievelings oversized sweater. En omdat de rok zo neutraal van kleur is in zwart, grijs, wit, kun je er elke kleur bij dragen waar je zin in hebt.

De stof is een blend van door Ecotex gecertificeerde garens van viscose, katoen, linnen en polyamide. Door verschillende grondstoffen te mixen in één garen combineer je de beste eigenschappen tot de ideale mix, waarbij je de nadelen juist kunt elimineren. Zo heeft dit rokje een wollige look, maar kriebelt niet. De stof ademt en stretcht, maar blijft wel in model. Niet dat je na 5 x dragen een hangkont erin hebt. En daarnaast kun je de rok ook nog zelf op de hand wassen. Luxe, al die voordelen ineen!

MLY is een afkorting van Emily. Emily Hermans ontwerpt en produceert haar kleding in Nederland, op ambachtelijke wijze en met Europese stoffen. Ook de voor haar collectie kenmerkende prints ontwikkelt ze zelf. En ze figureert zelf, met vrouwelijke familieleden, in haar campagnes. Persoonlijk, gezellig en sympathiek!

PS: Vind je handwas te ingewikkeld klinken? Doe het dan op mijn manier! Doe je rokje in een emmer handwarm water met daarin een drup wasmiddel, laat het een nachtje staan en neem het de volgende dag mee onder de douche. Voilà! Een kind kan de was doen…

Regelmatig zet ik een style uit de webshop van GoodFibrations in de spotlight. Je kunt ze op mijn blog allemaal teruglezen, maar leuker is nog om hier even door te klikken!

[red_list_posts post_type="post" taxonomy="category" term_name="GoodFibrations" view_type="red-list-view" number_columns="2" number_posts="" orderby="date" order="DESC" pagination="none" gutter="no-gutter" thumb_title_pos="title-over" massonry="" ] [/red_list_posts]Smoke

 

Laat een reactie achter