GoodFibrations Item van de Week #4

Rachel Dove Dress by People Tree

Yolande Avé Stijl Advies Kleding GoodFibrations Utrecht Wat een práchtige jurk is dit! De stof, de pasvorm, de afwerking - werkelijk perfect!

Dit type jurk is geschikt voor vrijwel elk lichaam.
Ga maar na: als je een wat rechter lijf hebt, geeft de taillering en uitlopende rok je een zandloper-shape, terwijl je ronde heupen onder zo’n uitlopende rok juist mooi verhult – niemand kan immers zien hoe je heupen zich daaronder precies verhouden.
Daarbij geef je optisch ook nog het idee dat je heupen even breed (smal!) zijn als je schouders.
Ook is de hoogte van de taillering heel slim. Vrij hoog, waardoor je je boven- en onderlijf zeer gunstig verdeelt. Namelijk: kort boven en lang onder. En hoe langer je benen lijken, hoe langer en dus hoe slanker jíj lijkt.
Dit effect wordt ook nog prachtig versterkt door de ceintuur. Strik ‘m asymmetrisch, net naast de knoopsluiting, voor het mooiste effect.

Deze pasvorm, de korenblauwe kleur en de print zorgen voor een retro, vintage uitstraling, wat je kunt verstreken door alle knoopjes dicht te dragen. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Ze mogen ook open met eronder een mooi kanten topje en ‘a hint of a’ decolleté. Supervrouwelijk.

De jurk is gemaakt van biologisch katoen. Geweven in satijnbinding, wat ervoor zorgt dat de stof stevig en zacht tegelijk is, met een heel subtiele glans. Makkelijk te wassen, makkelijk heet te strijken.

Dan het laatste briljante aan deze jurk... Sta jij ook altijd graag met je handen in je zakken? En mis je die als je een jurkje draagt? Deze jurk heeft zakken! Natuurlijk! Onzichtbaar weggewerkt in de zijnaden, dus heel subtiel, maar oh wat wordt de jurk daar comfortabel van!”

Regelmatig zet ik een style uit de webshop van GoodFibrations in de spotlight.
Je kunt ze op mijn blog allemaal teruglezen, maar leuker is nog om hier even door te klikken!

Laat een reactie achter