Help! Wat neem ik mee naar een festival? Hoe je in 7 stappen je tas inpakt!

Aankomend weekend staan o.a. Lowlands en Pukkelpop op de planning! "Help! Wat neem ik mee?"


Met het soms onvoorspelbare weer en om niet 80x naar je tent terug te hoeven lopen voor een omkleedsessie is het belangrijk om slim in te pakken. Volg deze 7 stappen en you're good to go!

Slim inpakken voor een festival mode kleding

  1. Begin met de broek en de top die je het allerliefste wilt dragen op het festival.
    Items waarin jij je "on top of the world" voelt, die superlekker zitten én die makkelijk (achteraf) wasbaar zijn. En die je waarschijnlijk het hele weekend lang, elke dag, draagt.
  2. Kies uit je kast nóg een top en een broek, die je kruislings kunt combineren met de combi uit stap 1.
  3. Om niet steeds terug naar je tent te hoeven als het afkoelt of als de zon juist ineens doorbreekt, is het belangrijk om laagjes te kunnen bouwen. Pak daarom je favoriete sweater en eventueel nog een dun jackje. Dan kun je altijd kiezen welke je aantrekt en als het echt diep, diep in de nacht wordt, kun je ze altijd nog over elkaar aan!
  4. Pak die fijne, katoenen, vierkante, megagrote sjaal. Die is namelijk multifunctioneel: beschermend tegen het weer, je kunt er op zitten of liggen en staat altijd ontzettend leuk.
  5. Schoenen! Stevige schoenen die niet doorweekt raken als je in de plassen stampt en waar je de sterren van de hemel op kunt dansen en springen.
  6. Accessoires waar je niet zonder kan: hoedje, zonnebril, sieraden.
  7. Als laatste: De Tas. En niet zomaar een tas! Eentje die je dag en nacht kunt blijven dragen (dus met een lange band, of een rugzak) en waarin je alles de hele dag mee kunt sjouwen, zonder dat het irritant wordt!
Maak je niet teveel zorgen over of alles precies matcht qua kleur en printjes.
Juist als het nét niet perfect combineert wordt een outfit interessant in plaats van saai!

Laat een reactie achter