Hoe bouw je een sieradencollectie?

DE ZUIVER KIEZEN PODCAST

💍HOE BOUW JE EEN SIERADENCOLLECTIE?💍⁠

De meeste van mijn klanten zouden graag meer willen doen met accessoires en zeggen dan "Ja Yo, hoe jij dat doet met al je kettingen en oorbelletjes en ringen en al, dat hoef ik niet precies hetzelfde, maar zoiets zou ik ook wel heel tof vinden!"⁠💡Snap ik!⁠

✨Sieraden zijn namelijk echt een fantastische manier om even de punt flink op de i te zetten en je stijl en/of outfit goed af en goed YOU te maken! ⁠

Sieraden zijn een verfraaiing en vaak hoort er een goed verhaal bij.⁠

👉🏻Daarover gaat deze aflevering  van De Zuiver Kiezen Podcast, met daarin uitgebreid de belangrijkste 2 componenten als het gaat om sieraden:⁠

1) Zorg dat je er dagelijks over struikelt⁠
2) Maak het een regel om ze jezelf cadeau te doen⁠


❤️Ik kreeg al heel toffe foto's in de DM met mooie sieraden kisten in kledingkasten (helemaal top!) en ben benieuwd hoe dat er bij jou uitziet! Wat doe jij nu met sieraden en accessoires?⁠

Liefs!⁠
Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Laat een reactie achter