Hoe kan het dat een outfit de ene dag helemaal TOP voelt en een week later niet meer?

Dit ken je vast wel, ik ken het in elk geval wel nog van vroeger toen ik het zuiver kiezen zelf ook nog niet onder de knie had.

En in masterclasses en trainingen die ik geef komt dit ook steevast terug. 
Dan vertel ik dat zuiver kiezen betekent dat je voor kleding gaat waar je gigagelukkig van wordt en dan hoor ik vaak: “…ja, maar een week later voelt het dan helemaal niet meer zo!”

Hoe zit dat?

Hoe kan dat?

Ik weet het. 

Het is simpel en logisch en maybe confronterend maar dan sowieso leerzaam en ik vertel het je in deze podcast.

Over when je je krachtig voelt en de hele wereld aankan of when je meh en wiebelig  je bed uit komt.

Over de energetische uitwisseling tussen je kleding en je binnenkant. 
De uitwisseling tussen jou en de buitenwereld.

En met een lekker bruggetje naar een dikke vette bonustip over hoe je heel gemakkelijk met je kleding aan zelfzorg kunt doen – elke dag, zonder er tijd of headspace voor vrij te maken en zonder er een nieuwe gewoonte voor hoeft aan te leren.

Luister maar : )

Liefs, YoHeel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes . Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Nog een PS: Brandshoot in de planning? 
En staat het zweet je al op de rug, want wat doe je aan? Hoe ga je op de foto? Hoe zorg je ervoor dat je het juiste uitstraalt en je het juiste doel bereikt met je foto’s? Wat moet je zeker niet vergeten? En in welke fotoshoot – valkuil moet je zeker niet trappen? Dat en veel meer vind je in mijn gratis PDF “9 Tips voor een awesome brandshoot” En die download je hier: www.yolandeave.nl/brandshoot

Laat een reactie achter