Hoe zou het voelen?

DE ZUIVER KIEZEN PODCAST

😱HOE ZOU JIJ JE VOELEN ALS IEMAND JOU DE HELE DAG DOOR ELKE 5 MINUTEN EEN DUWTJE NAAR ACHTER GEEFT?😱

Dat is de vergelijking die ik maak met kleding die het niet of net-niet is.En hoe zou jij je voelen als jij kaars rechtop staat.
Alsof je 5 centimeter boven de grond zweeft.
Op wolkjes loopt.
Good vibes.
HIGH vibes.

Dat is hoe kleding voelt die 100% bij jou past.

🤯Dit is flinke food for thought en om je hierbij te helpen heb ik deze podcast aflevering opgenomen.

En echt, let me know, stel je voor dat iemand écht jou tig keer per dag even een paar stappen naar achter zet.
Of steeds zijn hand voor je mond houdt als jij wat wil zeggen.

Want this is it darling.

THIS IS IT.Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Laat een reactie achter