Hoe zuiver kiezen aansluit op astrologie

DE ZUIVER KIEZEN PODCAST

✋🏻VERGEET DIE DAGELIJKSE HOROSCOOP UIT DE KRANT MAAR✋🏻⁠

... beter luister je naar wat Patricia Panasri te vertellen heeft! Deze business astroloog ontmoette ik in de DM op insta en ik strikte haar voor een interview op De Zuiver Kiezen Podcast.⁠

🪐Astrologie? ⁠
Veel verder dan "ik ben kreeft" en "ik skip de horoscopen in kranten en tijdschriften" kwam ik niet.⁠

✨Maar MEN!⁠
Wat is dit interessant!!⁠
Dit wil je in je leven!⁠
Het staat allemaal in de planeten (nee, niet de sterren) geschreven!! ⁠

Ten eerste de blauwdruk van je leven: hoe staan de planeten als jij geboren wordt, maar ook: wat doen ze daarna. ⁠

Voor jou.⁠
Voor de wereld.⁠
De revolutie in de jaren 60, 70⁠
De donkerte van de jaren 80⁠
De technische ontwikkelingen daarna⁠
En de onrust en toestanden nu⁠

🪐En zoals Saturnus, die er elke 29 jaar voor zorgt dat er something BIG in je leven gebeurt. Patricia vertelde hierover en ik wist METEEN wat er bij mij op mijn 29e inderdaad radicaal veranderde. Ik vertelde dit en we hebben allebei kippenvel. Ik weer bij het terugluisteren. MAGIC.⁠

✨Maar oh dit gaat nog zoveel verder. Zeker luisteren. Met als bonus (voor mij) een persoonlijke horoscoop duiding die heel herkenbaar was ook.⁠

Ik ben blij dat ik Patricia en astrologie heb leren kennen. Je hoort ons in deze aflevering .

Ben jij bekend met astrologie? En hoe pas jij dit toe?⁠Liefs! ⁠


Meer Patricia vind je hier www.patriciapanasri.com en hier www.instagram.com/patriciapanasri


Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Laat een reactie achter