21 September Hoedjesdag! Doe je mee?

Omdat hoedjes niet alleen voorbehouden moeten blijven aan het koninklijk huis!

Bregje leerde ik via Twitter kennen toen wel allebei hoogzwanger onze tijd online zaten te verdoen. Inmiddels gaan onze kids richting de anderhalf en hebben we nog steeds elkaar niet ontmoet, maar hebben we wel regelmatig contact. Met name over kleding! Bregje is namelijk trotse eigenaresse van een Selfie Strippenkaart (en schreef daar een ontzettend leuk stuk over) dus de fashion-selfies gaan nog wel eens over en weer en zo leerde ik dat Breg Heel Graag hoedjes draagt - maar het ook soms wel een beetje spannend vindt. Net als ik. Omdat je vaak de enige bent. Ik riep "#meerhoedjes!" en zij riep "laten we een Nationale Hoedjesdag organiseren!" en zo geschiedde!

zwart wit hoedje selfie hoed advies tips hoe draag je een hoed utrecht

#hoedjesdag2015

#hoedjesdag2015
Op 21 september begint de herfst, het is een maandag en ook nog kort na Prinsjesdag, dé dag dat er nog wel eens door de elite hoeden wordt gedragen. De perfecte dag om "Hoedjesdag 2015" te laten plaatsvinden dus!
Doe mee, maak de dag een stuk leuker, wees niet de enige op straat met een hoed en wordt beloond met  je inzet! Hoe dan? Als jij op Instagram een foto plaatst met #hoedjesdag2015 gaat jouw naam in -natuurlijk- een hoge hoed en zo maak je kans op een Selfie Strippenkaart ter waarde van € 25,- !!

"Ik durf geen hoed te dragen."
Snap ik. Want het valt op. Je bent vaak de enige. Mensen kijken naar je.
Maar weet dat die mensen kijken omdat ze denken "Wat cool! Wat tof dat zij dat durft! Dat zou ik ook wel willen, maar ik durf dat echt niet!" en zo kun je voor je hen juist een bron van inspiratie zijn! Ze kijken echt niet omdat je voor schut loopt. Promised.

Hoor jij regelmatig van anderen dat je zo'n leuk hoedenhoofd hebt? Doe er wat mee! Koop die hoed! Draag 'm! Kijk in de spiegel en zie inderdaad dat die hoed je te gek staat! Wees ervan overtuigd en houdt dat gevoel vast als je naar buiten gaat. Want jij rockt die hoed! Ontvang de goedkeurende blikken en ervaar ze als bevestiging dat je zeker vaker je hoedje moet opzetten! Wordt er niet onzeker van, want dat is Echt Niet nodig!

Ok, dan nog een paar stylingtips:

Hoedje Mode Tips Kledingtips Advies Kledingadvies Stijladvies utrecht Feestje Dresscode

  • Als je een hoed draagt, zorg er dan voor dat de rest van je outfit vrij rustig blijft, zodat niet alle losse onderdelen (én je schoenen én je tas én je jas én je tas) om aandacht schreeuwen. De hoed is de toef op je taart, zonder hoed is je outfit ook prima, maar mét hoed maak je verschil. Pazzazzzz!
  • Bad hair day? Tuurlijk. Hoedje op.
  • Feestje en geen zin om je in shapewear/panty's/jurken/moeilijke stofjes te wurmen? Ga dan voor je lievelingsoutfit en zet daarbij je hoed op! Zo droeg ik afgelopen oud & nieuw m'n favoriete afgedragen zwarte skinny, m'n nieuwe superzachte boyfriend-sweater (die ik voor kerst van m'n boyfriend kreeg), een stralende glimlach (want leuk feestje!) én m'n zwarte vilten hoed!
  • Heb je een héél feestelijk feestje, zoals een bruiloft en geen zin om een jurk aan te schaffen die je maar één keer draagt? Kies dan een iets minder feestelijke outfit en jawel, zet 'n hoed op! You'll be the belle of the ball!
  • Meer inspiratie nodig? Bekijk dan mijn Pinterestboard "Fabulous Hats"!

 

Doe je mee met #hoedjesdag2015?
Laat het ons weten en post deze maand je mooiste selfie mét hoed en hashtag op Instagram! 
We zijn de moeilijkste niet, dus je mag elke dag meedoen, maar het liefst zien we natuurlijk de meeste hoedjes op 21 september!
En houd Breg ook goed in de gaten, zij maakt de winnares van de Selfie Strippenkaart op 30 september bekend...

Lees haar blog hierrrr en like trouwens meteen onze pagina's BregBlogt en Yolande Avé Stijl- en Kledingadvies  even. Vinden we leuk!

PS: Wil je sowieso graag een Selfie Strippenkaart? 
Omdat 'ie deze maand een jaar bestaat, kun je 'm tot 30 september nog voor €15.- aanschaffen!

Laat een reactie achter