IK BEN ER VOOR LUIE MENSEN

DE ZUIVER KIEZEN PODCAST

🦥IK BEN ER VOOR LUIE MENSEN🦥

Ik zorg er namelijk voor dat het je nooit meer enige moeite kost om je zelf helemaal te gek te kleden. Echt waar.

Je hoeft helemaal geen moeite meer te doen.

Geen tijd erin te steken.

Geen energie.

En geen frustraties.

😇Grapje natuurlijk, van dat "luie mensen" want ik denk dat dondersgoed kan inschatten dat jij allesbehalve lui bent.

Integendeel! 

Je houdt hartstikke veel ballen omhoog!
✨Hebt veel te doen.
✨Veel te betekenen.
✨Veel te bereiken.
✨Voor de wereld.
✨Voor je klanten.
✨Voor je naasten.
✨Voor je kids.
✨En NIET in de laatste plaats voor jezelf.

❌Dus laat dan alsjeblieft je kostbare tijd en energie niet uitgaan naar je kleding!

❤️En daarom, laat mij er nou voor zorgen dat jij wat je kleding betreft echt helemaal achterover kunt leunen, ok? 
✨Hoef jij alleen nog maar te gaan shinen en de wereld te verbeteren!

DM me als dit je triggert.
Liefs, Yo

PS: meer hierover en hoe ik dit zelf inzet met bijvoorbeeld mijn kapper hoor je in deze aflevering.

Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Laat een reactie achter