Ik ga naar New York en neem mee...

DE ZUIVER KIEZEN PODCAST

🗽IK GA NAAR NEW YORK EN NEEM MEE...🗽⁠

"Ja, Yo, goede vraag! Ik ga naar New York en wat neem ik mee? Heb je nog tips?"  ⁠
-dat vroeg mijn VIP Premium klant Nienke mij vorige week.⁠

✨Vet goeie vraag en mijn tip is algemeen inzetbaar! ⁠
Want ik ga zelf deze maand óók naar Amerika en dan pas ik 'm zelf ook toe.⁠👍🏻Maar ook als je een congres hebt, drie weken gaat kamperen, op zakenreis gaat, naar een festival, een stedentrippie, noem maar op.⁠

🔥HET ALLERBELANGRIJKSTE IS DE BASIS🔥⁠

👉🏻Begin met de outfit die je daar het allerliefst wil gaan dragen. ⁠
Want jij weet ook, je hebt op reis vaak de hele tijd hetzelfde aan.⁠

✨Dus ga goed voelen en kijken in je kast wat dat moet zijn. ⁠
Wie ben je op reis, wat is fijn? En tuurlijk kun je daarbij praktisch zijn, dat je bijvoorbeeld daar een goede laag die j ook in je tas kan stoppen bij kiest. ⁠

☝🏻Daarnaast kies je nog een compleet en interchangeable alternatief, een fantastische reisoutfit die ook bij de rest pas en een eventuele extra zoals een korte broek of een fancy jurk.⁠

👉🏻 In deze aflevering leg ik uitvoerig uit  wat en hoe je je kleding het beste kiest en vooral ook HOE. Met nog wat extra handige bonus kleding-op-reis-tips⁠

✨Vet handige aflevering dus. Laat je me weten wat je ervan vond? THANKYOU! En ik antwoord altijd!⁠


Liefs, Yo⁠

Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Laat een reactie achter