Isabel Marant for H&M Madness

Net als de meeste fashion-followers had ik natuurlijk ook al weken geleden het gelekte lookbook van Isabel Marant gezien. En me bedacht dat ik het een fantastische signature collectie vond. Niet zo gek; Isabel Marant heeft de beste stukken uit haar hele ontwerp-carrière gekozen om daar de H&M-collectie uit te ontwikkelen.
Dus een hoop bewondering en respect, maar verder liet het me ijskoud.

Totdat ik gisterochtend wakker werd en me vrijwel gelijk realiseerde dat het "Isabel Marant-dag" was! Vanaf 9 (offline) en 10 uur (online) zou de collectie te koop zijn.
Toen begon het te kriebelen. En hard.

Dus zo zat ik om kwart voor 10 met een koffie gereed achter mijn laptop. De site was toen al uit de lucht! Op facebook las ik dat Josan ook al klaar zat en dat werkte giga-aanstekelijk. Veel te aanstekelijk, ik ging op in de gekte! Om 10 ging de site online en het shoppen leek een paar minuten heel soepel. Verdacht soepel. Te soepel.
Klopt, want de shoppingbag (om te kunnen betalen) was niet te openen.

article-0-196A4C6A00000578-271_634x410

En die is de rest van de dag ook niet meer open gegaan. Frustrerend als je in een staat van opperste hebberigheid bent en je credit card een gat door je portemonnee brandt!
Ik kon bijna (ik zeg bijna) weer rationeel denken en besloot bijna (ik zeg bijna) om op te geven toen ik een meestertip kreeg van Rianne op Twitter om "gewoon" de klantenservice te bellen, "maar een kwartiertje in de wacht, maar je hebt geen artikelcodes nodig en ze hebben ALLES nog" De vlinders in mijn buik hadden op dat moment niet genoeg ruimte.

Zo geschiedde! Ik bestelde gewoon! Dit!

Vrouwen-sjaal-met-fringe_reference Vrouwen-ketting_reference Vrouwen-zwarte-blazer_reference

En vannacht had ik al een e-mail dat ze mijn bestelling aan het inpakken waren, yeehaaaa!

Laat een reactie achter