Manly Monday! "It takes a real man to wear pink!"

Hoe mannen het anders kunnen doen.

Regelmatig krijg ik de vraag van mannen hoe zij kunnen variëren of kunnen afwijken van hun standaard uniform: een pak met een blauw of een wit overhemd, of een spijkerbroek met “iets erop, maar wat dan”. Want ze denken dat er geen mogelijkheden zijn. Zoals bij vrouwen. En dat klopt ook wel een beetje! Maar! Je kunt je heus wel onderscheiden van de massa. Hoe?
Dat lees je elke maandag bij Manly Monday!

De truc van je onderscheiden ligt bij mannen vooral in de details en afwerking. Kleine dingen, zodat je niet meteen voor aap loopt, maar je wel opvalt en misschien zelfs een fashion statement maakt. En vooral: zodat je wel jezelf blijft!

Vandaag: ROZE!


Echt heel mooi hoor, dat witte en blauwe overhemd. Echt waar. Klassiek en fris enzo. Altijd goed, ook dat. Maar je wilt toch een keer wat anders?
Mijn tip: draag roze. Niet elke man durft dat namelijk, sommigen zijn bang dat het verwijfd staat. Dus je moet het durven.
En durf = confidence. En confidence = sexy. It takes a real man to wear pink.
En dat hoeft helemaal niet meteen over the top; het kan een veilig overhemd zijn of juist als detail in je outfit, zoals een sok of een schoenzool. Heb je meer lef? Dan trek je gewoon een roze chino aan. Gewoon doen. Gewoon durven.

Had ik al gezegd dat zelfverzekerdheid sexy is?

[red_list_posts post_type="post" taxonomy="category" term_name="manly monday" view_type="red-thumb-view" number_columns="3" number_posts="15" orderby="date" order="ASC" pagination="none" gutter="" thumb_title_pos="title-below" massonry="" ] [/red_list_posts]

Laat een reactie achter