Drie keer een kerst-outfit voor Fitte Vrouwen's Hanneke!

Filmpje! Fitte Vrouwen's Hanneke vroeg mij of ik 3 Kerst-Outfits uit haar kast kon samen stellen. Maar natuurlijk!

Hanneke van Fitte Vrouwen vroeg mij iets leuks: Om eens bij haar de kast in te duiken om er vervolgens met drie keer een complete, afgestylede Kerst-outfit weer uit te komen! En of ze dat dan mocht filmen? IEKS! Dacht ik! Eng! Ik! Op film! Doe normaal!

 

Maar..ik vond het stiekem ook wel een beetje leuk spannend, want zonder video tel je eigenlijk niet meer mee en stond dat toch ergens (laag, oké) op m'n to do-lijstje.

 

(En toevallig werd ik die week ook nog door Caitlyn Terra gevraagd of ze me op video mocht interviewen en kreeg ik van mijn business coaches  de opdracht een video-pitch op te nemen. Zie je, ik kom er echt niet meer onderuit!)

 

 

Natuurlijk zei ik JA! Hanneke is tof, haar blog is tof en de opdracht is tof.

 

Dus deze week gingen we aan de slag. Haar kast stond al uitnodigend open en ik heb alles vrij snel gescreend en de kanshebbers eruit gevist. Die hebben we in de woonkamer op een rekje gehangen om er vervolgens sets van te maken.

 

Kerst-Outfit Blog Video 3 outfits tips tricks Utrecht stijladvies

 

Het was ontzettend leuk om Han's reacties te zien: ze was elke keer zo positief verrast door de vernieuwende combi's die ik maakte!

 

Geen enkele ervan had ze eerder al eens aangehad en ook de styling zoals het dichtdragen van de knoopjes en het omslaan van de broekspijp vond ze ontzettend inspirerend.

 

Ze kreeg helemaal het gevoel dat ze nieuwe dingen aan het shoppen was terwijl ik het toch echt allemaal net uit haar kast had gehaald!

 

Eigenlijk heeft ze een mini-versie van een Kledingkast-Check meegemaakt: meer outfits maken met minder spullen, het gevoel van shoppen in je eigen kast, een stukje stijladvies en we hebben zelfs onderweg nog wat weggedaan...

 

Maar genoeg gekletst! Time for action!

 

 

Wat vind je ervan? Vind je het geslaagd? Heb je zelf al je kerst-outfit klaar hangen?

 

Merry Christmas!

 

1 reactie

  1. Juliette op december 23, 2017 om 3:18 pm

    Erg leuk om te zien deze video! Ik heb ook gelijk wat ideetje opgedaan!

Laat een reactie achter