Review Kledingkast-check & Personal Shopping met Loes

"Na de kledingkast-check keek ik weer met een heel nieuwe blik naar mijn kleren, maar nog belangrijker: naar mezelf."

Mijn allereerste, officiële kledingkast-check was bij Loes in juli 2013!

Samengevat: Veel nieuwe inzichten en er bleek een duidelijke lijn in haar kledingkeuzes en stijl aan te wijzen, namelijk: Parisienne, maar met Scandinavische invloeden en een Rock 'n Roll-randje.  Om die Parijse stijl nog inzichtelijker te maken, maakte ik een Pinterestboard voor haar: Style Advice for Loes: Parisian Chic en hierboven zie je daar een selectie van. En hieronder lees je de mooie review van Loes!

Loes, 36, HR Advisor
“Het begon met een gesprekje over skinny jeans die ik niet durfde te dragen en waar Yolande het totaal niet mee eens was. Het gesprek mondde uit in: “Zal ik dan een keer langs komen om je kledingkast mee door te lopen?” En zo geschiedde. Al snel bleek dat mijn kledingsmaak volgens Yolande te benoemen was als: Parijse stijl met Scandinavische invloeden. Dat was op zich al een openbaring voor me: dat er lijn zat in mijn keuzes. Na een gezellige avond waarin we echt alle kledingstukken doorgenomen hebben, keek ik weer met een heel nieuwe blik naar mijn kleren, maar nog belangrijker: naar mezelf. Naar mijn figuur, naar hoe goed je je kunt voelen als je vindt en ziet dat je er goed uit ziet. Dat heeft echt verschil gemaakt.
Daarna zijn we nog een middag gaan shoppen wat fantastisch was. In een kleedhokje staan en combinaties aangereikt krijgen die ik zelf niet had kunnen bedenken. Wat een luxe! Ik ben met acht items naar huis gegaan en krijg nog iedere keer complimenten als ik die kleding aan heb. Ik ben zo enthousiast dat ik Yolande aan iedereen kan aanraden!”