Kledingkast-Check & Stijladvies bij Stéphanie!

"Slik - blijft er nog wel iets over?"

 

 

Vandaag was ik bij Stéphanie voor een Kledingkast-Check. Zij kreeg mij cadeau van haar man - hoe geweldig?!!

 

Haar grootste issue: ze houdt ontzettend van kleding die niet helemaal normaal is (net zoals dat ze zelf niet helemaal in hokje te vouwen is), waar niet iedereen in loopt en met een tof detail. Maar! In werkelijkheid, day to day, draagt ze veilige simpele setjes; een broek met een shirt en altijd hetzelfde.

 

Enorm tegenstrijdig dus!!

 

Ze koopt ook vaste setjes, rechtstreeks van een pop of plaatje en draagt de kledingstukken dan ook alleen maar in die combi. Logisch dat je dan altijd hetzelfde pakt, maar ook altijd het gevoel houdt dat je nieuwe en andere dingen nodig hebt.

 

Daarbij heeft zij ook, net als jullie, 86 ballen in de lucht en 's ochtends erg weinig tijd. Wat ze graag wilde was een kast, waar ze altijd op terug kan vallen, een goede basis waarmee ze met weinig moeite wel heel veel resultaat bereikt.

 

De 20-80 regel dus. Oftewel: binnen no time, met weinig moeite, zo'n sterke outfit kunnen pakken dat je je dat echt on top of the world begint. Of je nu bij een bestuur aan tafel schuift, een bouwput moet bezoeken of vrienden te eten krijgt.

 

Begint natuurlijk met een grote schoonmaak : ) Eerst beoordelen waar ze nog blij van werd. Er sneuvelde veel en ze werd best een beetje zenuwachtig:

 

"Slik - blijft er nog wel iets over?"

 

Yes.
Veel lege hangers.
Veel ruimte.
En alleen maar lievelings-kledingstukken.

 

Daarna legde ik haar de theorie van combineren uit en ging flink aan de slag!!
Op de foto's zie je hoe ik haar gewenste stijl terugtoverde met haar eigen outfits - fijne items, veel verschillende setjes en altijd met een twist!

 

- de roze broek droeg ze enkel met een simpel wit shirt en witte sneakers. Maar check haar schoenen-collectie! En de andere tops, T-shirts en blouses! Dit waren de eerste combi's die ik maakte en opgeteld (er kwam ook nog een leren jasje bij!) kwamen we op 128 verschillende outfits. YES.

 

 

- op deze foto zie je een beeldig, verfijnd coltruitje met pailletten. De verkoopster zei dat ze die in plastic moest bewaren, maar dan komt zo'n knappie natuurlijk alleen maar met kerst boven drijven. Zonde.
Hier op 3 verschillende print-broeken + weer die geweldige schoenen!

 

 

- Op de laatste 2 foto's zie je een casual broek, met laag kruis, echt zo'n lekker hangbroekje. Die droeg ze alleen maar casual, maar hij wordt pas echt te gek als je die met ultravrouwelijke blouses en pumps met een opgerold pijpje gaat dragen! Gewoon naar kantoor natuurlijk!!

 

Het was echt een heel erg toffe dag en ik hoop dat ze ervoor gaat: elke dag een echte Steef-outfit!!

Laat een reactie achter