De meest geboekte optie!

Intake

De Kledingkast-Check wordt voorafgegaan door een schriftelijke intake. Deze uitgebreide, soms best pittige vragenlijst gaat over jou, wie je bent, over je uiterlijk en hoe je jezelf ziet, over je stijl en over je verwachtingen.
En daarmee begint het proces van verandering en bewustwording al! Neem er de tijd voor, leg ‘m af en toe even weg en stuur ‘m mij een aantal dagen van tevoren terug, zodat ik mij perfect kan voorbereiden. Extra leuk is het als je ook nog een moodboard gaat maken om zo nog sneller inzicht te krijgen in je (gewenste) kledingstijl.

Stijladvies + Kledingkast Check

We spreken af bij jou thuis en dan beginnen we met een kop koffie en het doornemen van je intake. Daarna gaan we aan je kledingkast beginnen!
We bekijken alles kritisch: Wat mag blijven en wat mag weg? We kijken dan met name naar of jij er nog wel blij van wordt. Of jij je er (de beste versie van) jezelf in voelt. Dat als je het aan hebt en je kijkt in de spiegel, jij de vrouw ziet die jij wilt zijn.
Daarna maken we met wat er over blijft tientallen (misschien wel honderden) nieuwe combinaties en krijg je heel duidelijk inzicht in jouw kledingstijl. Ondertussen geef ik je figuuradvies, leg ik je uit hoe combineren werkt, maak ik een lijstje van “missing pieces” en beantwoord ik natuurlijk al je vragen. En alle nieuwe combi’s zet ik voor je op de foto!

Voor de Kledingkast-Check reserveer ik graag de hele dag!

Gratis Selfie-Abonnement & alle E-books!

Na onze afspraak ontvang je natuurlijk de foto’s, maar ook alle E-Books die ik ooit geschreven heb. Hierin lees je alles terug over De Kunst van het Combineren, Alle Trucs om je Figuur op haar mooist uit te laten komen, hoe je zelf die Kledingkast om van te Dromen behoudt en hoe je in de toekomst zelf kunt Shoppen als een Pro. 
Je krijgt ook een levenslang Selfie-Abonnement! Oftewel: als je toch nog een keer vast loopt of graag wilt dat ik even met je outfit meekijk, dan kun je me altijd een selfie appen! Daarnaast is er ook nog de superlevendige online Members Only Club. Je kunt hier al je stijlvragen kwijt, bakken inspiratie opdoen en je wordt via deze Club uitgenodigd voor allerlei exclusieve events! 

Tarief: € 647,-

 

Lees ervaringen van klanten

In 6 stappen naar een opgeruimde en overzichtelijke kledingkast!

Download mijn stappenplan en sta nooit meer balend voor de kast! Je leert hoe je alles wat je toch niet draagt eruit haalt en houdt alleen nog maar je lievelings kledingstukken over. Het voelt alsof je een nieuwe garderobe hebt!