Kledingkast-check before & after, hoe ziet dat eruit?

Soms krijg ik de vraag of ik niet ook eens voor & na-foto’s kan maken van een keldingkast-check. Maar om eerlijk te zijn, vind ik dat een beetje ramptoerisme en respectloos voor mijn klant. Alsof het “before” een kledingkast -check echt zo’n kansloos drama is!

Dat valt vaak wel mee. Het gaat juist om de frustratie elke ochtend voor die kast, dat ze daar zo ontzettend klaar mee zijn.

Ze willen graag handvatten aangereikt om beter te combineren en efficiënter te shoppen. Ik gooi niemand in de make-over, maar ga op zoek naar de grenzen van haar comfort zone. Ik help haar buiten de box te gaan waardoor ze er uitziet als zichzelf, maar wel 3 tandjes toffer dan ze ooit zelf zou kunnen kiezen!

Kledingkast-check

Maar ik snap wel dat je graag resultaat wilt zien. Daarom heb ik ein-de-lijk eens voor & na foto's van een kast gemaakt! Moet je kijken!

En wil je wel weten hoe mijn klanten het persoonlijk ervaren hebben? Lees dan hier hun reviews!

Kledingkast voor

Kledingkast voor

Kledingkast na kledingkast-check

Kledingkast na

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Laat een reactie achter