Kleren Combineren: het geheim van kleur - deel 4!

"Heb lef en durf te kiezen voor wat jíj mooi vindt."

YES! Een beetje later dan je van me gewend bent, maar vandaag het laatste deel over hoe je op een toffe manier kunt kleren combineren door kleur te gebruiken!

Twee weken geleden gaf ik je voorbeelden van het superopvallende "color blocken", vorige week werd het al iets minder extreem en tipte ik je om eens helemaal in 1 kleur te gaan (heel sjiek) en vandaag gaan we nóg iets subtieler, meer ingetogen, maar met een net zo sterk effect!

Kies voor een outfit in één kleur of in neutrale kleuren en gebruik kleur dan als finishing touch, als accent. Schoenen in een totaal andere kleur ligt hierbij voor de hand, maar denk ook eens aan je nagellak, lippenstift of accessoires.

nagellak

Twee opties:

1) Ga voor slechts één pop of colour. Dus helemaal in (ongeveer) één kleur, maar met een opvallende tas. Of schoenen in een knalkleur. Of ga voor rood gestifte lippen; voeg je meteen een mooi schotje sexiness toe!

2) Ga voor verschillende kleine pops of colour. Je outfit is grotendeels neutraal van kleur, maar de accessoires kies je in meerdere tinten voor een vrolijk, speels, onderscheidend en gedurfd effect! Zoals op de laatste foto; ja, het geel van de jas komt terug in de schoenen maar! ze kiest voor een mintgroene tas! Onverwacht en de kleuren vormen samen een mooi geheel.

Maar ga nooit meer voor meerdere accenten in dezelfde kleur. Dat is zo ongelooflijk veilig en saai! Schoenen, riem en tas in dezelfde kleur? Hoeft echt niet! Gouden en zilveren sieraden door elkaar? Doen!

Heb lef en durf te kiezen voor wat jíj mooi vindt.

Meer leren over kleren combineren? Check dan m’n ebook De Kunst van het Combineren!

[maxbutton id="5" ]

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Laat een reactie achter