Kleren Combineren: het geheim van kleur - deel 5

"Kies juist een onverwacht item in een kleur en durf daarbij groots te denken!"

Ho. Stop. Riep ik vorige week dat dat het laatste deel was over hoe je met kleur toffe combi's kunt maken? Foutje. Ik was er nog één vergeten!

Deze tip sluit mooi aan bij mijn bericht van afgelopen zaterdag over welke winterjas je moet kopen, maar ook bij mijn advies om het niet te nauw te nemen met "de regeltjes".

Wat gebeurt er namelijk? Over het algemeen dragen vrouwen kleur op een vrij veilige manier: een shirtje of een shawl. Een makkelijk item, wat niet te duur is en ook niet te aanwezig, dan is het makkelijk "durven". Maar het blijft erg voorzichtig.. dus wat dan?

gekleurd pak

Kies juist een onverwacht item in een kleur en durf daarbij groots te denken! Ga je een winterjas kopen? Dan verval je gauw in gedachtes als: "Ja maar het moet wel overal bij passen." en "Ik wil er niet te snel op uitgekeken zijn." of "Ja, maar anders denken ze (wie zijn ze eigenlijk?): Heb je haar weer met die jas!" Terwijl: hoe snel denk je dat je uitgekeken bent op die veilige zwarte jas?
Ga JUIST voor die knaller waar je zo vrolijk van wordt!

En het geldt voor alles: ga voor die gekleurde, geprinte broek, durf die gekke roze kak-loafers te kopen, of die dure cashmere coll in dat prachtige geel!

Oftewel: laat je niet leiden door wat verstandig is of lijkt. Als je iets opvallends uit het rek getrokken hebt en je kijkt in de paskamer in de spiegel en je hart maakt een sprongetje: KOOP HET!

Meer leren over kleren combineren? Check dan m'n ebook De Kunst van het Combineren!

[maxbutton id="5" ]

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Laat een reactie achter