Kun je op je gevoel vertrouwen?

De Zuiver Kiezen Podcast

BELIEVING IS SEEING.
En niet andersom.

🤯MAAR JE HOOFD VERTELT JE WAT ANDERS!🤯⁠⁠We leren op school en in de maatschappij: seeing is believing. Want dat is de wetenschappelijke, rationale, analytische benadering.⁠

Kan.⁠

Prima.⁠

💫Maar de mooiste dingen komen voort uit het volgen van je gevoel. En je gevoel klopt altijd.⁠

En zuiver kiezen is op je gevoel vertrouwen.⁠

💰Ik beloof je een hele bult aan giga resultaten als jij gaat #zuiverkiezen. ⁠
Enige wat jij hoeft te doen is erop vertrouwen. ⁠
In mij te geloven. ⁠
En je gaat VANZELF die resultaten ZIEN. ⁠

💫Vanzelf ja. ⁠

Trouwens, het bewijs dat dit zo werkt heb je jezelf allang gegeven. Wat dan? Dat vertel ik in deze podcast .

🤩I love deze aflevering. ⁠
Benieuwd wat jij ervan vindt!⁠❤️Liefs, Yo⁠
⁠Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding? 
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Laat een reactie achter